Ayhan sen önce avatar resmini değiştir taraf olduğun belli olmasın sen bu platformlara ilk geldiğinde teknik grafikler paylaşırken ben 9-10 yıllık borsacıydım.Reis sıçtık toparlayalım gibi yorumlarda var terörden serbest gibi bir durum yok az önce savcılık açıklama yaptı sorgu devam ediyor diye.
Piyasa terörden tutuklanıp tutuklanmamasına bakar yani kayyuma kayyum varsa düşüş devam etsede cuma kapanış çokta eksi olmaz ama kayyum yoksa artı açar.
Ben bu işleri bıraktım yorumlara bakıyorum sadece.
Ama çok yanlı yorum yapan var avatar resminden belli ne oldukları.
Cumhurbaşkanını dünkü siysetçi sanıyorlar olacakları hesap etmemişmidir öyle bşr ihtimal dahi yok kaç adım sonrasını hesap etmiştir.
Ayakkabı kutusuyka çıkan paralara hırsız diyenler bavulla çıkan paralara siyasi diyor garip ha yanlış anlaşılmasın erkrem bey çaldı bu iddialar doğru haşa kesinlikle demem bende burda yazanlarda bu bilgilerin doğru olup olmadığını bilemeyeceğimiz kişiler.o yüzden kul hakkına girmeye hiç gerek yok.
Bunlar hukukun işi.
La halen hukuk diyen sizlere götümle bile gülmeyi bırakalı yıllar oldu
Ergenekondan fetoşçuların kumpaslarından bu yana hukuk hukuk diye papağan gibi tekrarlayan sizlere götümle gülmeyi bile bırakalı çok oldu
Ha avatarım taraf sen o taraftan değilmisin
Avatarda ben Mustafa Kemal ATATÜRKten başka birşey görmüyorum
Fesli gibi adamların Atatürk alerjisi yunanlı dede sevdası sizleri iyice Atatürk düşmanı etti
Ha benim kurucu önder anlayışım farklı diyorsan eyvallah bazılarınında farklıymış gördük
bir halt olacağı yok.
NTV : Teror soruşturmasında henüz karar verilmediği belirtiliyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri