son 2-3 yazını beğendim
turpun büyüğünün hala heybede olduğunu fark etmişsin
normalde aynı şeyleri papağan gibl yazman çoğu kişiyi huzursuz etmişti, bende dahil, az kendinl aşmışsın![]()
İBB başkanı içerdeyken başka dosyadan ceza gelir bilmem ama bu iki dosyadan bir şey çıkmaz. Ama o zamana kadar üç beş dosyadan çıkar mı çıkar.
Bu forumda değişik sektörlerde değişik meslek dallarında çalışan, veya emekli olan insanlar var.
Sizin mesleğinizi bilmiyorum.
Herkes kendi penceresinden olayları değerlendiriyor ,bende kendi penceremden değerlendiriyorum ve objektif bakıyorum.
Gerçek hayatta tanımadığınız 1 insanı burada saçma sapan ,sadece laf olsun diye eleştiriyorsunuz.
Yapma böyle,, yapanları da uyar.!
Sen kimlerdensin ki? insanlara sende onlardan mısın diye sorguluyorsun?
Yeter, sıktınız artık kendinize geliniz.
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
İmamoğlu bu son iki dosya hariç bir çok şeyden ceza alabilir onların tanıkları CHP içinden ve belediye çalışanıymış. Murat ağırel in beyanı. Beraat ettiği her dosyadan sonra bir sürü dosya var sırada muhtemelen onlarla uzun süre yatacak
Paramedya dan Remzi Özdemir yarın MB nin en büyük silahı faiz artışı olur. Başkası kanayan yaraya merhem olmaz dövizi 40 geçirmeden tutarlar dedi. Eğer faiz artışı olursa nisanı da pas geçeceğini varsayarsak taaa Hazirani bekleyeceğiz. Borsacı arkadaşlar için iyi olmaz o şekil.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri