Sayfa 718/1003 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Viop LXIII

Akşam kapanışta bakın endeks artı kapasa bile göstermelik.... sabah artida olan çoğu hisse eksi kapatacak..bu oyunu cok gördük..endeksi belli yerde tutarak aşağı yukarı yatay bile olsa ..çaktırmadan hisseleri boşalacak bu puştlar..uzun süredir bunu yaparak düdükluyorlar.....ytd.

Yalan ve kumpasa tam gaz.Chp kayyumuda başkan olsun demi ya.

Artık bağımsız aday düşünülmeli ve erken topa girilmemeli.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Akşam kapanışta bakın endeks artı kapasa bile göstermelik.... sabah artida olan çoğu hisse eksi kapatacak..bu oyunu cok gördük..endeksi belli yerde tutarak aşağı yukarı yatay bile olsa ..çaktırmadan hisseleri boşalacak bu puştlar..uzun süredir bunu yaparak düdükluyorlar.....ytd.
    Hocam kapanış dediğin ğibi olmassa,orucu boz durursun bak
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.google.com/search?q=toka...Ik_7KgS7c,st:0

Halen demedin ..gün sonu mavi mi ..kırmızı mı
    Puahahahhahsh
    Aslen 10001 maliyet lönk, real time online olarakta 10273 full artı fulll lönk
    Daha bunun ilerisi berisi var mı yahu
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Aslen 10001 maliyet lönk, real time online olarakta 10273 full artı fulll lönk
    Daha bunun ilerisi berisi var mı yahu
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post7004952

Ooolum bozkurt ,bırak bu ayakları

https://www.youtube.com/watch?v=GK5M...B9%F0%9F%87%B7
    Hayat hoş gerisi boş

6. Anamuhalefetin ve kitlesinin analamadığı/ya da işine gelmediği bir nokta var.Sanıyor ki seçime gireriz,kazanırız mevcut anayasa ile ülkeyi istediğimiz gibi yönetir her türlü hesabı sorarız.Ben -nedenlerini yazmamakla -bunun böyle olmayacağını düşünüyorum.Ülke için 15 Temmuz 2016 ve 2017 refarandumu sonrası olağanüstü bir dönem mevcut.Sağlıklı bir şekilde geleceğe adım atabilmek için bu dönemler ve sonrasının yok sayılması gerekiyor.Yeni bir anayasa,parlementer sistem,tüm vatandaşlar için genel bir af,2016 -2025 arası tüm kamu görevlilerinim yaptıkları iş ve eylemler nedeniyle hukuki ve cezai yönden sorumsuzuluğuna dair yasa ya da anayasa maddesi.Aksi bir durum ülkeyi içinden çıkılmaz hale getirir.Sonrası ise seçim.Seçimi kaz*****n ise arkasına bakmadan ,rövanşit duygulara kapılmadan yeni anayasa ile belirlenecek şekilde ülkeyi yönetmesi.Muhalefete o duyduğu -sesi- iyi analiz ederek kulak vermesini tavsiye ederim.Ben ise kendi adıma dünyevi hukuksal haklarımdan ülkem ve gelecek nesiller adına vazgeçmeye hazırım.

7. Bugün kazandıklarımızı ayrı istifleyelim dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

8. Barış ğörüşmeleri vardı, ABD Rusya, ses soluk yok bakalim,tekfn hemen aldı,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 718/1003 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •