Sayfa 47/93 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 738 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. özgür özel'in bu gece açıkladığı boykot listesi:

- espressolab
    - ets tur
    - d&r
    - idefix
    - ülker
    - türkpetrol
    - ihlas ev aletleri
    - demirören avm
    - milangaz
    - likidgaz
    - misli.com
    - iddia.com
    - milli piyango
    - kilim mobilya

ismini vermeden, doğuş holding'e de yarın akşama kadar zaman verdi. ntv yayınlarına bakarak karar verecek anlaşıldığı kadarıyla.

bu da boykot takip sitesi imiş:
    https://boykotyap.com/
    Son düzenleme : shorts; 24-03-2025 saat: 23:52.

TL ref.42 den 46 ya çıkmasa istisnasiz hepsi eksi getirecekti herhalde idl eksilemis bu sefer

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    PPF den tüymek lazım EIL 3 günlük getirisi 0.24 e düşmüş 0.08
    Bgb Rbp go6 hvt mevduat altı ben bugün döviz aldım, gr bozdurdum
    Gr %40 dı %30 a düştü
    gr dan kaydırıp %90 döviz yapacağım kademe kademe
    %5 hisse %5 viob ( heyecan yaşlıkta iyi, riski seviyorum
    yıl sonu mimumum 59 net %70+ bekliyorum yanılırsam üyeliğimi sildirim
    Altın dan dövize geçiş benimde planında , hazir döviz sabitken , bugün abb ye yoklama çekilince bist göçtü tekrar ,hassiyet suruyor

4. Ekonomi Yönetiminden Stopajda İndirim Hamlesi

Ekonomi yönetimi, Türk Lirası'nı desteklemek amacıyla mevduat ve fonlardaki stopaj oranını düşürmeyi planlıyor.
    Kaynak : BloombergHT

Mevduat Faizi ve Politika Faizi İlişkisi

Diğer tarafta, mevduat faizlerindeki hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Merkez Bankası'nın faizi sabit tutacağına dair beklentilerin artmasıyla mevduat faizleri yüzde 45'e dayandı. Kısa vadeli mevduatlar yeniden yüzde 45-47 aralığına yükseldi. Geçen hafta 32 gün vadeli mevduatlarda faiz oranı yüzde 42,5 olarak uygulanıyordu. Böylece mevduat faizleri, yüzde 42,5 olan politika faizinin üzerine çıkmış oldu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    tahvil zorunluluğu olmasa tlref faizine yakın getirecekti.. tahvil faizi bugün de arttı..
    tahvil faizi arttıkça getiri düşük olacak gibi..
    Bunu kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum.Tahvil şartı yok iken ne alacağımızı biliyorduk.Millet günlük gitmesin,parayı 1-3 ay bağlasın diye bu ppf'leri mahvettiler.TLREF 46,ZBJ getirisi 13 .Şaka gibi.

6. %13 yine iyi %9-10 lara düşenler bile var.
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    Bunu kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum.Tahvil şartı yok iken ne alacağımızı biliyorduk.Millet günlük gitmesin,parayı 1-3 ay bağlasın diye bu ppf'leri mahvettiler.TLREF 46,ZBJ getirisi 13 .Şaka gibi.
    Zbj %80 civarı ters repo ve mevduat taşıyor mevduat karşılığı 13..DL2 fonu %74 ters repo var içeriğinde - getiri yazmış.Gerçekten inanılmaz risk değeri 1 olan pp fonları eksi getiri yazıyor.Sanırım ppf fonlarından milleti çıkarıp mevduata yönlendirmek istiyorlar başka bir açıklama gelmiyor aklıma nerdeyse tüm ppf'ler özel-kamu bono-tahvil oranlarını artırmış.

8. Sattığım ppf ler eksi mi getirmiş ben mi yanlış görüyorum..şaka gibi..cfo eksi yazıyor

Sayfa 47/93 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •