Sayfa 190/197 İlkİlk ... 90140180188189190191192 ... SonSon
Arama sonucu : 1569 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Taklacı malı kaptırdıkça aşağı doğru basıyorsun değil mi Beter ol

2. Taklacı millet sıraya girdi lotları satmak için neredesin taban olduk tüh bak görüyor musun hadi yine malları aldın hadi iyisin iyisin aldın aldın ama neyi yinemi 3'ün biri

3. Her şey çıkarken sen düştün ufak bir düşüşte direk taban oluyorsun azıcık şerefin olsun 10-15 bin lotla taban olup mal mı alıcaksın sen.. hayırlı cumalar..

4. Taklacı yırttın bi taraflarını ama hala üçün birinden başka bişey alamıyorsun beter olmaya devam et pisliğinde boğulman temennisiyle uzun zaman görüşmeyelim

5. At hırsızı hala anlamadın mı?mal satılmayacagını,mal alınacağını

Herkesin Kadir Gecesi mübârek olsun...

Rabbim, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede"; günahlarımız varsa af eylesin, yoksa işlemekten muhafaza buyursun. Sağlık ve mutluk dolu nice Kadir Geceleri 'ne çıkmak nâsip olur inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. Sayın T/A güzel dualarınıza amin amin diyelim bütün paydaşların Kadir gecesi kutlu olsun

Tüm Dostların mübârek Ramazan Bayramı 'nı en içten dileklerimle kutlarım...

Sağlık ve mutluluk içerisinde sevdiklerinizle birlikte bayram tadında bir Bayram geçirmelerinizi temenni eder; büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim... Nice bayramlara inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 190/197 İlkİlk ... 90140180188189190191192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •