Sayfa 588/627 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598 ... SonSon
Arama sonucu : 5014 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Eski para ile aşağı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmış acaba?Yoksa ben yanlış mı değerlendiriyorum?Paynet satışı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Eski para ile aÅŸaÄŸı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmıÅŸ acaba?Yoksa ben yanlıÅŸ mı deÄŸerlendiriyorum?Paynet satıÅŸı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?

20 yıl geçmiş eski parayla 10 katrilyon yeni parayla ne kadar ?

3.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Eski para ile aÅŸaÄŸı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmıÅŸ acaba?Yoksa ben yanlıÅŸ mı deÄŸerlendiriyorum?Paynet satıÅŸı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?

Ticari alacaklar 6.8 milyon tl. borç miktarı 4.133 milyon civarı Paynettten gelen para 3200 civarı bunun %10 nu muhtemelen arge merkezine yatıracaklar kalacak borç 1.2 milyon civarı olacaktır.Bu da sürdürülebilir bir borç

4.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku

Bu firma bilgisayar toptancılığı yapan bir firma. Yan olarak da yazıcı tarayıcı v.b ürünler... Bu sektörde alımlar vadeli olabilir. Yani aldın ödemesi 3-5 ay sonunda. Aldığını satınca ödersin. Zaten yaklaşık 1 milyar nakit kasada var. 7 milyar ticari ilişkilerden doğan alacak var. Sonra birde stok olarak çalışılan bir sektör. Stokta 2 milyarlık mal var. Bunları topla ne yapar. 40 yapar ..!
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Bu firma bilgisayar toptancılığı yapan bir firma. Yan olarak da yazıcı tarayıcı v.b ürünler... Bu sektörde alımlar vadeli olabilir. Yani aldın ödemesi 3-5 ay sonunda. Aldığını satınca ödersin. Zaten yaklaşık 1 milyar nakit kasada var. 7 milyar ticari ilişkilerden doğan alacak var. Sonra birde stok olarak çalışılan bir sektör. Stokta 2 milyarlık mal var. Bunları topla ne yapar. 40 yapar ..!
    Arkadaş, sen fazla uyanıksın galiba 3-5 ay vade :-)

genelde usd ile ile mal alınır satılır bilgisayar sektöründe

vade de çok kısadır

6.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku

vade de çok kısadır
    Yurtdışı firmalarına öderken tl olarak mı ödüyor. Senin o dediğin yurtiçi piyasalarda geçerli. Firmalar teklif verince 1 hafta geçerlidir diye not düşüyor veya 3-5 gün. Pandemide 2 güne kadar düşmüştü vade. Ama aldığı Ürünün ödemesini Usd olarak yapıyorsa 3 milyon dolar 1 sene sonrada 3 milyon dolardır. Bu konuda net bilgi sahibi olan varsa bizin bilgilendirdbilir. Veya yatırımcı ilişkilerini bağlayalım hatta.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7. Arkadaşlar aylık grafik nasıl?
    Bu hafta sert yukarı yapması gerekmiyor mu normalde,endeksten bağımsız.

8.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku

vade de çok kısadır
    Uyanıklıkla ne alakası var?
    Şirket finansman giderlerinden kâr yazamıyordu.
    Esas faaliyet kârı yansımaya başlayacak inşallah önümüzdeki çeyreklerde net kâra.
    O bile yeter.

Sayfa 588/627 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •