Eski para ile aşağı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmış acaba?Yoksa ben yanlış mı değerlendiriyorum?Paynet satışı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski para ile aşağı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmış acaba?Yoksa ben yanlış mı değerlendiriyorum?Paynet satışı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu firma bilgisayar toptancılığı yapan bir firma. Yan olarak da yazıcı tarayıcı v.b ürünler... Bu sektörde alımlar vadeli olabilir. Yani aldın ödemesi 3-5 ay sonunda. Aldığını satınca ödersin. Zaten yaklaşık 1 milyar nakit kasada var. 7 milyar ticari ilişkilerden doğan alacak var. Sonra birde stok olarak çalışılan bir sektör. Stokta 2 milyarlık mal var. Bunları topla ne yapar. 40 yapar ..!
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Yurtdışı firmalarına öderken tl olarak mı ödüyor. Senin o dediğin yurtiçi piyasalarda geçerli. Firmalar teklif verince 1 hafta geçerlidir diye not düşüyor veya 3-5 gün. Pandemide 2 güne kadar düşmüştü vade. Ama aldığı Ürünün ödemesini Usd olarak yapıyorsa 3 milyon dolar 1 sene sonrada 3 milyon dolardır. Bu konuda net bilgi sahibi olan varsa bizin bilgilendirdbilir. Veya yatırımcı ilişkilerini bağlayalım hatta.
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Arkadaşlar aylık grafik nasıl?
Bu hafta sert yukarı yapması gerekmiyor mu normalde,endeksten bağımsız.
Yer İmleri