Sayfa 589/627 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599 ... SonSon
Arama sonucu : 5013 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Sektöre bakıp bize en yakın iş grubundaki şirketlere göre kıyaslayın ondan sonra.

2. Sakallı ceo abimiz hisse geri alım işini araştırın lütfen.Belki yeni bir düzenleme vardır.

3.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Arkadaşlar aylık grafik nasıl?
    Bu hafta sert yukarı yapması gerekmiyor mu normalde,endeksten bağımsız.
    Aslında sert yukarı gitmesiyle ilgili bir paylaşım yapacaktım. Düşerken taban taban , yükselirken gıdım gıdım. Ne ayaksın Tahtacı. Maliye bakanlığı ve özellikle de Bakan Şimşek , ayrıca SPK, suni kriz sebebiyle bozulan piyasaları toparlamak için elinden geleni yapıyor. Ama şirketten en ufak bir adım yok. Dün SPK ya Mail gönderdim. Bu gün maliye bakanlığına, yarın da CİMER' e bir mail atmak farz oldu.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Arkadaşlar aylık grafik nasıl?
    Bu hafta sert yukarı yapması gerekmiyor mu normalde,endeksten bağımsız.
    Grafiksel olarak bozulan yükselen kanala girmeye çalışıyor. Bugün 38.80 yarın 39.00 ve her seans 20 kuruş üstü kapanışta kanala giriyor
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

5.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Grafiksel olarak bozulan yükselen kanala girmeye çalışıyor. Bugün 38.80 yarın 39.00 ve her seans 20 kuruş üstü kapanışta kanala giriyor
    Teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Aslında sert yukarı gitmesiyle ilgili bir paylaşım yapacaktım. Düşerken taban taban , yükselirken gıdım gıdım. Ne ayaksın Tahtacı. Maliye bakanlığı ve özellikle de Bakan Şimşek , ayrıca SPK, suni kriz sebebiyle bozulan piyasaları toparlamak için elinden geleni yapıyor. Ama şirketten en ufak bir adım yok. Dün SPK ya Mail gönderdim. Bu gün maliye bakanlığına, yarın da CİMER' e bir mail atmak farz oldu.
    Onun ayakları bilanço gelene kadar.

7. 40 gösterip ortalama yükseltip marj açacağına muhtemelen kafaya takmıştır birilerini onlarla oynaşıyordur tahtada.
    Allah'ım akıl fikir versin...

8. Kredili işlem yasağı tahtada hareketi durdurdu.. Bank of 1.1 milyon lot mal satarak tüm takasını sıfırladı.. Perea fonunun sattığı malları alan Tacir info ve yapı kredi 54 den itibaren mal boşalttı. Tacir hala satmaya devam ediyor.. Bu hissede tahtacı filan yok şuan.. Endekse paralel hareket ediyoruz ancak düşüşümüz endeks ve olaylardan önce başladı..Çok hızlı aşağı geldik maalesef

Sayfa 589/627 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •