Sayfa 752/1003 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ayı yapılarına benzedi. hele şu ortamda hiç umutlanmamak lazım.
    Ben cuma burada yazdım formasyonlu 2.30-2.35 de bitecek kendi grafıma göre %10 ilk alımımı yapıcam diye %30 kadar portföy yapıcaktım 2 gündür çok çoşku var , Bahçeli ile ilgili haber var iplemiyor , Özel birşey söylüyor sert iplemiyor, 26.5 milyar dolar satılmış birşey yok deniliyor bu yüzden herşey normalmiş gibi v hareketi hoşuma gitmedi pozisyonları kapattım.
    gün içi 2-3 kurum var onların girdiği tahtalarda al ver yapsam bana yeter böyle günlerde.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MB, seçimlerden beri 120 milyar dolar biriktirmiş.(nette -60 iken +60 kadar olduk)

Bu dalgada 26 milyar dolar satmış.ZATEN REZERVLERİ biriktirmenin bir amacı da bu tür türbülanslarda kullanmak içindir.

Bu konunun çok gündeme gelmesini anlamıyorum.Borsa 3 taban çekmiş-tahvil faizleri sert artmış ve MB müdahele etmiş.26 milyar erimiş.

Belki de olayların yatışması ve turizm sezonun etkisiyle bunların çok daha fazladı yerine konulur.
    konu şu dolar üzerine ekonomi politikası yapıldı ya,
    STABİL durumu bozuldu bundan sonra en küçük olumsuzluk gelirse volilite artar .
    sen yine satmak zorunda kalırsın yada faiz artırımı yaparsın sonuç olarak ZİNCİRLEME kaza olma olasılığı artıyor bana göre
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    MERT, alıntı yapma huyundan hiç vazgecmemiş, alıntısız tek bir yazı yazamaz. Ama iyi adamdır.

Sevgili MERT sana bir tiyo vereyim, mubarek gün, SHORT LONG kaldırac işleri hramdır, hadi onu geçtik, böyle yazarak SHORT ve LONG olduğunu söylerek işlediğn haramı kayıt altına alıyorsun, bu kayıtlar ileride senin için negatif yönde şahitlik edecek. Daha sade bir ifade ile, hiç bir günahını açık açık söyleme.

Üstat CAKIR24 ..bir sene sonra gelip ve ilk yazısını şahsıma yazıyor ..nice büyük bir onur

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    1 senedir forma girmiyordum, reklam yüzünden, tesadüfen sabit bilgisayardan acıldı. Ama form baya bir çökmüş. Para kazanılım derken tahtını X platformuna kaptırdı herkes.
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Üstat CAKIR24 ..bir sene sonra gelip ve ilk yazısını şahsıma yazıyor ..nice büyük bir onur
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6999019

Yazının tarihi ve şahsımın pozisyonu
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post6999019

Yazının tarihi ve şahsımın pozisyonu
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post7005761

Tebrikler ...ne diyeyim daha
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben cuma burada yazdım formasyonlu 2.30-2.35 de bitecek kendi grafıma göre %10 ilk alımımı yapıcam diye %30 kadar portföy yapıcaktım 2 gündür çok çoşku var , Bahçeli ile ilgili haber var iplemiyor , Özel birşey söylüyor sert iplemiyor, 26.5 milyar dolar satılmış birşey yok deniliyor bu yüzden herşey normalmiş gibi v hareketi hoşuma gitmedi pozisyonları kapattım.
    gün içi 2-3 kurum var onların girdiği tahtalarda al ver yapsam bana yeter böyle günlerde.
    Ben portföydeki yüzdelik dilimi değiştirdim
    Yüzde 40 gramaltın
    Yüzde 20 ppf
    Yüzde 20 endekis vob daytrade
    Yüzde 20 hisse

Tradeyi bırakıp açığa satış geldiği gün hisse oranını yüzde 40 yapaymışız, iyiymiş, 2 günde çok hızlı yükseldik, bu kadar hızlı yükseliceğini tahmin etmiyordum açıkcası
    Hamdım Piştim Yandım

7. kuzu çağırmış gidim birazda orada goy goy yapayım niyetli olan herkese hayırlı iftarlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben portföydeki yüzdelik dilimi değiştirdim
    Yüzde 40 gramaltın
    Yüzde 20 ppf
    Yüzde 20 endekis vob daytrade
    Yüzde 20 hisse

Tradeyi bırakıp açığa satış geldiği gün hisse oranını yüzde 40 yapaymışız, iyiymiş, 2 günde çok hızlı yükseldik, bu kadar hızlı yükseliceğini tahmin etmiyordum açıkcası
    %30 gram %40 ppf %30 nakit bugun itibarıyle.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 752/1003 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •