Sayfa 758/1003 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Mansur bugün demedi ki
    2024 mart seçimi öncesi 'bu benim son secimim "dedi.
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, iftar programında yaptığı açıklamayla siyaset sahnesinden çekileceğinin sinyalini verdi.

â–ªï¸ "Bu benim son dönemim" sözleriyle görevini bırakacağını duyuran Yavaş, dikkatleri üzerine çekti.

2. mesela son seçimlerde son ana kadar Kılıçdaroğlu sustu sustu sustu..bekliyoruzki son anda Ekrem başkanı aday göstersin de bu işe noktayı koysun..eee baktıkki kendisi adaymış..ŞOK OLDUM..Kılıçdaroğluna Ekremi aday göstretmeyen kim ..ayrıca niye son ana kadar kendini aday göstermek için bekledi..tepkilerden mi korktu..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

ne kadar boş adammış cevdet yılmaz.hayret!

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kılıçdaroğlu koltuğu bırakmadığı için rte kazanmış olabilir mi..
    benzer adamların koltukta durması rte için nimet olur..
    RTE siyasi olarak benim gördüğüm en önemli özelliği karşısına koyacağı muhalefeti bir şekilde kendi dizayn eder bakın geldiği günden beri görürsünüz.Bugun Bahçeli ölürse kim gelir muhabbeti vardı burada bu yüzden RTE kimi isterse o gelir dedim .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Akp'nin en büyük başarısı CHP'nin Genel Başkanlarını kısa sürede "bu adamdan bi şey olmaz "dedirtmesi.
    Bu algıyı yerleştirmeyi.
    Tayyip in en büyük başarısı
    Yeneceğiz adayı karşısına çıkartır
    Müthiş başarılıdır bu konuda
    En büyük hüneri budur.
    Kilicdar i ne yapıp edip aldı
    Şimdi sıra özel de
    En uygun aday
    Asla Ekrem i Mansur u istemez karşısında
    O partini basinda oturan da bu ikisini rte karşısına çıkarmamakla görevlidir
    Göreceğiz 1 yıla
    2023 mayıs seçiminden önce çok kişiyle böyle tartismistim
    Pirom demokrat dedem diyenler şimdi küfrediyor

6. şuanki olduğu gibi diyorsun yani..
    annaştık o zaman..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    RTE siyasi olarak benim gördüğüm en önemli özelliği karşısına koyacağı muhalefeti bir şekilde kendi dizayn eder bakın geldiği günden beri görürsünüz.Bugun Bahçeli ölürse kim gelir muhabbeti vardı burada bu yüzden RTE kimi isterse o gelir dedim .
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    Bunların (f r) tek ortak noktası para, karısını kızını satar ama parayı bölüşmeyi bilmezler..
    Halk açken bunu yapmak aptallık, iki seçenekleri var, ya herkese nass ayağına beleş cülus bahşişi verecekler ya da ayaklanmayı göze alıp gidecekler ama 1 trilyon dolar borcu takıp.. ayaklanm da saçma, demokrasiyi halk istemedi ki, Atamız verdi, sonuç da bu, Arap veya Afrika ülkelerinde olan halkın istemediği demokrasi ile bu kadar..
    Yok bu gelirse kurtuluruz da başka saçmalık, bu furuma yazma/okuma amacımız bir birimizi parasını çalmak, gökten gelmiyor bu para ki herkes masumu oynuyor, on yıl önce darbe oldu da f tayfa mı temizlendi de r temizlenecek..
    Sabahtan yazdım, yok bu gelirse kazanır saçmalığı.. Neyi kazanır tam olaraktan, milyarlık firmaları sattı, toprakları sattı, Osmanlı'nın batma döneminde ağlara vergi toplayın diye peşkeş çektiği toprakların şimdi ki dönemde yol, hastane,okul cart curt.. Halk demokrasi istemeden hikaye hepsi..

8. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    Görmek isteyene ‘süper performans’…

Ucu bucağı görünmeyen öğrenciler Maçka Parkı’nda yürüyerek Şişli Belediyesi’nin önüne aktı. (�� Uğur Koç)

https://x.com/haberaktifcom/status/1904594963607801905

vıcente gel şekerin düşsün
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 758/1003 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •