snob77 said:
23-10-2024 11:40
iktidar bileşenlerinin bu son hamlesi her kesimde şok etkisi yarattı.İktidar bileşenleri ezber bozdu ama diğer kesim ezberlerini bozamadı.Bu olayda en büyük şoku yaşayan muhalefet ve muhalif düşüncede olanlar.Bu hamlenin devamı gelirse (bir plan dahilinde olduğu için gelecektir) muhalefetin iktidar olma şansı ortadan kalkacaktır.Tüm muhalefet bu işten zararlı çıkacaktır özellikle de anamuhalefet partisi ve onun bilindik cumhurbaşkanı adayları
23 Ekim'de burada yazdığım bir yazının ilk paragrafı böyleydi.Devlet Bahçeli'nin Öcalan çıksın gelsin mecliste örgütü fesh ettiğini açıklasın, paradigmasının çoğu sonuçlarını hala görmediğimiz gibi çoğu insan hala bunun sonuçlarını algılayamadı.2017 anayasa değişikliği bana göre sayın Bahçeli ve Erdoğan için biçilmiş yönetim kaftanı idi .Ben bu kaftanın veliaht tayin edilerek başkasına giydirileceğini düşünmüyorum.Filmdeki yüzük gibi ateşe atılıp yok edileceğini düşünüyorum.Terziler gelecek için yeni bir gömlek dikecektir,belki de dikiliyordur.( Not.şayet yanılıyor olsam bile sonuç değişmeyecektir,yeni bir anayasa er yada geç yapılacaktır)
2 gun once sindo soruyordu
Imamoglunun 2 dosyasi var
1 tanesi yolsuzluk digeri teror
yolsuzlukdan tutuklandi ama terorden tutuklanmadi
Imamoglu oldu ya yolsuzluktan beraat etti diyelim Terorden tutuklanmasi icin teror dosyasina yeni bir delil koyup bunu gostererek tutuklama yapabilirler
Kayyum atamak isterlerse ayni sekilde dosyaya yeni bir delil koyarak bu delil gerekce gosterilir ve buna istinaden tutuklanir Kayyum da rahatca atanir
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
eee tofas temettü vermiş 12 lira...
benim longlar ne olacak?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kayseri de halk sokağa inmiş
İnanılmaz şeyler yasaniyor
Yer İmleri