Sayfa 451/500 İlkİlk ... 351401441449450451452453461 ... SonSon
Arama sonucu : 3994 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Umarım hindinin altına yumurtalari hazirlamissindir ve kuluckaya yatirirsin da bu kadar sabrın sonu selamet olur yarın yavrular için iyi bir supriz verir ve bu kadar çilekeş ky dostlarla birlikte nesemiz yerine gelir yoksa beddualarimizi alırsın huseyin efendi
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2. F/k sı 182 olan Karsan 2025 yılı beklentilerini içeren Analist toplantısı yaptı ve bugün tavan oldu. Egeen’in CEO’su da 35mioEuroluk yatırım yaptı, ne bir bilgi, ne bir vizyon, ne bir hedef, ne de 2025 yılına dair bir açıklama geldi. Açıklama yapamıyor, çünkü eğitimsiz, eğitimsizliğin vermiş olduğu eziklik var, çünkü ahlak yoksunu, çünkü konuşma özürlü ve bu özellikler onu acınası bir insan yapıyor. YTD

3. %197784 bedelsiz sermaye artırımı! Ne zaman?
    %197784 bedelsiz sermaye artırımı! Ne zaman? Sermaye artırımı haberlerine dair tüm detaylar ve daha fazlası...
    Şahin İncesöz
    Şahin İncesöz
    Yayınlama Tarihi: 23.03.2025 22:00
    Son Güncelleme: 23.03.2025 22:00
    hisse-tavsiyesi
    Google News

%197784 bedelsiz sermaye artırımı! Ne zaman?

Ege Endüstri #EGEEN'in açıklanan son finansal verileri yatırımcıların ilgisini üzerine topladı. Şirketin bedelsiz potansiyeli dikkat çeken bir oranda artarak %197784 seviyelerine ulaştı.

Bedelsiz potansiyeli, şirketin mevcut hissedarlarına ek hisse dağıtma kapasitesini gösterir. Bu artış, hisse senedine olan ilgiyi artırabilirken, dağıtım sonrası lot sayısının yükselmesi fiyatın düşmesine neden olabilir.

Önemli Not: Bedelsiz dağıtım potansiyelinin yüksek olması, şirketin kesin olarak sermaye artıracağı veya hisse fiyatlarının yükseleceği anlamına gelmez.

EGEEN Bedelsiz Potansiyeli
    Hisse: EGEEN
    Bedelsiz Potansiyeli: %197784
    EGEEN Özet Rapor

4. Yarın mübarek gün. Patron bir süpriz yapar mı.

5.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Yarın mübarek gün. Patron bir süpriz yapar mı.
    Hayır duası almak için bir açıklama yaptığını duydunuzmu hiç ? Kendisi beddua almayı sever. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    %197784 bedelsiz sermaye artırımı! Ne zaman? Sermaye artırımı haberlerine dair tüm detaylar ve daha fazlası...
    Şahin İncesöz
    Şahin İncesöz
    Yayınlama Tarihi: 23.03.2025 22:00
    Son Güncelleme: 23.03.2025 22:00
    hisse-tavsiyesi
    Google News

Ege Endüstri #EGEEN'in açıklanan son finansal verileri yatırımcıların ilgisini üzerine topladı. Şirketin bedelsiz potansiyeli dikkat çeken bir oranda artarak %197784 seviyelerine ulaştı.

Bedelsiz potansiyeli, şirketin mevcut hissedarlarına ek hisse dağıtma kapasitesini gösterir. Bu artış, hisse senedine olan ilgiyi artırabilirken, dağıtım sonrası lot sayısının yükselmesi fiyatın düşmesine neden olabilir.

Önemli Not: Bedelsiz dağıtım potansiyelinin yüksek olması, şirketin kesin olarak sermaye artıracağı veya hisse fiyatlarının yükseleceği anlamına gelmez.

EGEEN Bedelsiz Potansiyeli
    Hisse: EGEEN
    Bedelsiz Potansiyeli: %197784
    EGEEN Özet Rapor
    Mercek2 üstad gerçekten bu oranda bedelsiz yapılmasını ister misiniz. Eğer bu oranda olursa çok yazık olur, yibi yide göreceğiz
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku
    Mercek2 üstad gerçekten bu oranda bedelsiz yapılmasını ister misiniz. Eğer bu oranda olursa çok yazık olur, yibi yide göreceğiz
    Sevgili paslı çivi bu bedelsiz potansiyeli ben 30-50 lot arası verse yeterlidir derim geride atılacak barutumuz kalsın ki şöyle güzel güzel yavrular tavan serilerini görelim bakın bofren akıllı davrandı önce 13 lot sonra 3 lot bedelli yaptı ve beklentiyi hiç etmedi hele ağa bir karar versin seyreyleyin cunbusu der hayirlisiyla yarın saat 13 den sonrasini bekleyecegiz

8.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    Sevgili paslı çivi bu bedelsiz potansiyeli ben 30-50 lot arası verse yeterlidir derim geride atılacak barutumuz kalsın ki şöyle güzel güzel yavrular tavan serilerini görelim bakın bofren akıllı davrandı önce 13 lot sonra 3 lot bedelli yaptı ve beklentiyi hiç etmedi hele ağa bir karar versin seyreyleyin cunbusu der hayirlisiyla yarın saat 13 den sonrasini bekleyecegiz
    Yarın bilinen merasim olur açılış konuşması bla bla ama birkaç gün sonra haber patlatır mı bilemeyiz. Bu kapı yokluk kapısı vallahi hamur gibi yoğurdu 3-4 senedir Ağam inşallah şortla gelmez
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 451/500 İlkİlk ... 351401441449450451452453461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •