Sayfa 25/185 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1479 madde; 193 - 200 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    oldu tabii....hergun burada ol....
    dün akşam paylaştığım grafa göre beklentimizi paylaştım kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Bu arada Guzu bir bıkmışbroker yani BABO olabilmen için en az 10 fırın ekmek yemen lazım.

Bu alemde son 20 yılda 5 defa 'Altın Vuruş' başlığı açarak EN DİBİ İŞARET EDEN başka bir Teknikçi var mı

Altın vurus 5

3. Hocam altın vuruş 6 dedik mi

elleri long olmasa, güzel bir şort bölgesi (teknik olarak )
    çizginin biri 10.000, diğeri 11.000... % 10 fark varken, buradan yukarı dönmez

AMA...

elleri long ve içlerinde bisti çok pis bir yükseltme isteği var...

netekim; yeşil bar ile bu isteklerini beyan etmişlerdi... imamoğlu gelişmesi beklenmeyen bir durum oldu

ve

bu onlara en fazla birazcık zaman kaybettirecek... sonra yollarına devam edecekler

İllaki bilen biliyordur, ama Üniversite son sınıftayken (sene 1978) girmiş olduğum bu para piyasalarında bir dönem (1993-1998) profesyonel olarak bir aracı kurumun patron şuba sahibi hüvviyetiyle yaşadaıklarımı da kitap haline getirdim.

6. Emek veren emeği geçen herkesin eline sağlık

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Bu arada Guzu bir bıkmışbroker yani BABO olabilmen için en az 10 fırın ekmek yemen lazım.

Bu alemde son 20 yılda 5 defa 'Altın Vuruş' başlığı açarak EN DİBİ İŞARET EDEN başka bir Teknikçi var mı

Altın vurus 5

abi..

büyük bir uyumsuzluk yakaladınız

uyumsuzluk ne kadar büyükse, onu çözmek için yapılacak darbe o kadar öldürücü olmalı... böyle çözmeliyiz grafiği

peki bu olmaz ise ... böyle olursak

bunun için ben 2 ihtimal düşünüyorum;

1. dax borsasına birşey olması

2. TRUMP'ın FED'e el koyamaması...

ama bu 2. ihtimal çok zor olduğu için bunu eliyorum... trump FED'e mutlaka el koyar, başka çıkar yolu yok çünkü

bir 3. flu ve yine çok zor bir ihtimal... birşeyler olur ve Türkiye'de faizler % 20'ye falan düşerse...

tahvile park etmiş para çok büyük... o kadar büyük parayı bistte çeviremezsin, mecburen DOLAR ve ALTUN'a hucum olursa

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bir 3. flu ve yine çok zor bir ihtimal... birşeyler olur ve Türkiye'de faizler % 20'ye falan düşerse...

tahvile park etmiş para çok büyük... o kadar büyük parayı bistte çeviremezsin, mecburen DOLAR ve ALTUN'a hucum olursa
    bazı yerlerde ''artık halk, tayyip erdoğan'ı istemiyor... tepkiler çok arttı '' diye yazılar okudum

seçime 3 yıl var galiba... reis bu 3 senede bunu bertaraf ederim derse ; ekonomi yönetimi ve politikalara müdahale etmez diye düşünüyorum

ama oylarının dahada düştüğünü görür veya erken seçim gibi bir ihtimal olursa

bırakmaz..müdahale eder... seçim ekonomisine döner

Sayfa 25/185 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •