Sayfa 774/1003 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece 2025 de bu borsadan bir şey beklemeyin benim düşüncem.
    BİTCOİN analizi alsak su an sanki bir kalkısma olacak gibi ) buralardan toplanır
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bilmediğim içün soruyorum Emekli mayışları yatırılan prime ve güne göre hesaplanmıyor mu?

Misal ben şu yatırdığın prime göre bugün emekli olsan ne alacağını 3 aşşa 5 yukarı hesaplayamaz mıyım?

Eğer böyleyse 14 bin mayış alacak kadar prim ödeyen biri neye niçin itiraz etsin ki?
    Aylık bağlama oranı (ABO) bir kaç ay önce değişti, sigortalılık sürende kademeler var, örneğin 2024-2018 başka, 2018-2008 başka başka oranlar var, buradan yatırılan prim gösterge değil.

3. gelmiyor yerli tuzağa gelmiyor..gelseydi şuan 7000 lerdeydik..
    oyun kuramıyorlar dertleri bu
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Aylık bağlama oranı (ABO) bir kaç ay önce değişti, sigortalılık sürende kademeler var, örneğin 2024-2018 başka, 2018-2008 başka başka oranlar var, buradan yatırılan prim gösterge değil.
    annadım daha doğrusu anlamadım da karışık bir iş o zaman.
    neyse ali tezel çalışsın napak.
    demek ki adam boşuna meşhurlamadı.
    hocam emekli olcak mıyım olursam kaç alacam diyen herkesi hesaplardı.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    annadım daha doğrusu anlamadım da karışık bir iş o zaman.
    neyse ali tezel çalışsın napak.
    demek ki adam boşuna meşhurlamadı.
    hocam emekli olcak mıyım olursam kaç alacam diyen herkesi hesaplardı.
    30 yıl prim ödedin, 3 parcaya böl, 10 milyon prime esas kazanc olsun, bir dilimde 10 milyon %40 dan işlem gördü, ikinci dilimde 10 milyonun carpanı %25, üçüncü dilimde çarpan %20 gibi, değişik oranlar var. Ve yıllar simetrik değil, devletin altığı kararlar ile belirlenmiş tarihler.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    iş tehlikeli mecraya gidiyor....insanları ayrıştırmak......bu iş yerinde çalışanlar ilerki günllerde işsiz kaldığı zaman firmalar iflas etttiği zaman bunun hesabını yaapıyor mu bay özerrr.....soosyolojik olarak yanlış.....buna akıl veren danışmanları yok mu......
    Yanlış soru ADALET ve HUKUK doğru işlese insanlar huzurlu olsa , geçim rahat olsa bu insanların bu işlerle ne işi olur.Bunuda yönetenlere soruyorlar demekki adalet dağıtamıyorsun , eşit davranmıyorsun, insanlar geçinemiyor sen ve senin gibilerin anlamdığı bu işi sadece tek pencerede bakıp yorumlamanız bu iş sadece imamoğlu davası değil iş artık korkan , çekinen , söylemek istediğini söyleyemeyen, geçinemeyen, gelecek kaygısı yaşayan insanların hepsinin bir hikayesi olarak sahaya inmiş olması yazdıklarımı bir bütün olarak oku .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

imamoğlu çıkmadığı sürece..

bu borsanın bir dibi daha var diyorum ben.

hemde öyle böyle değil.

tahmini atmasyondur kimse inanıp işlem yabmasın.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    BİTCOİN analizi alsak su an sanki bir kalkısma olacak gibi ) buralardan toplanır
    lemur yine buldun beni tarihin analizini yaptım burada millet 200-300-500 derken 105 lerde 75 rakamı verdim graflarda 77 gördü şortlayan benim muhritlerden ekmek yiyen çok oldu. sen çorbayı kaptın mı yoksa geldin yine bıtcoin anlatmaya mı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 774/1003 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •