187.733 + 1.615.000 = 1.802.733
Hayırlı olsun
187.733 + 1.615.000 = 1.802.733
Hayırlı olsun
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yok deve…
98,25
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Yarin uğursuz 30 endekste son günümüz..
Bist 30 hisse ağırlıklı fonlarda, Alarko olanlarin satışi olacaktır, kaldıysa ellerinde..
Kendi adıma her ne kadar bayram tatili de olsa ,olası fonlarin satışlari sebebi ile negatif bir gün gecerse ekstra alım yapmayı düşünüyorum..
Şirket te benim gibi düşünürse ,geri alım ile çok gevseyecegimizi sanmiyorum..
Bakalım yarin aksiyonlu bir gün olabilir..
En iyi alici iş yatirim..
Geri alim var bugün..
En iyi satici Ziraat..30 fonudur..
sanki birileri satıyoruz düşüyor derken bir yerlerden başkaları topar5lamaya çalışıyorlar ama iki tarafta da çok istek yok gibi, belki de satıcı taraf biraz daha baskın...
son günlerde alıcı taraf dik dursa da huylu huyundan vaz geçer mi göreceğiz... eğer alan şirket ise neden daha pahalıya alsın ki demek de var ama. düşünce de çıkması pek mümkün olmuyor. aylardır hatta yıllardır bizi şirketin içine hapsettiler...
kendi adıma artık bu yılın temettüsünü beklerken mottomu dillendireyim. temettü 4 lira olaydı eyiydi. kimbilir belki de avans verirler yaz sonunda...
Yer İmleri