Sayfa 86/87 İlkİlk ... 367684858687 SonSon
Arama sonucu : 692 madde; 681 - 688 arası.

Konu: MIATK - Mia Teknoloji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    2.25 milyar kar açıkladı, fk olarak sektörünün en ucuzu
    ooo foton hoşgeldin beaaaa. ben burada aylarca tek yatırımcı kaldım. bu millet gitmiş kumar kağıtlarıyla oynaşmakta. burada cevher var ama kimse bilmiyor. Patron 2025 te 4 milyar kar edeceğiz diyor.o zaman da fk 5 olacak. Allah aşkına bu fiyat burada kalmaz. en az 2 ye katlar. benim bu hisseden 3 yılda beklentim 300 liradır. çünkü 3 sene sonra enflasyon muhasebesi kalkacak ve ayrıca büyüyecek

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    ooo foton hoşgeldin beaaaa. ben burada aylarca tek yatırımcı kaldım. bu millet gitmiş kumar kağıtlarıyla oynaşmakta. burada cevher var ama kimse bilmiyor. Patron 2025 te 4 milyar kar edeceğiz diyor.o zaman da fk 5 olacak. Allah aşkına bu fiyat burada kalmaz. en az 2 ye katlar. benim bu hisseden 3 yılda beklentim 300 liradır. çünkü 3 sene sonra enflasyon muhasebesi kalkacak ve ayrıca büyüyecek
    hoş bulduk sn 2020,
    ben istifleyip yastık altına attığımdan pek bakmamıştım. teknoloik çözümler üreten çok şık bir firma MİATK...

3. Açıklamalar
    oda_ExplanationTextBlock|
    Birleşik Krallık pazarındaki büyüme vizyonumuzun güçlü bir yansıması olan Londra merkezli şirketimiz MIACorpUK Ltd'nin kuruluşu resmen tamamlanmıştır.

Bu stratejik adım, uluslararası yatırım planlarımızı somutlaştırırken; mobilite, yapay zeka ve akıllı şehir teknolojileri alanlarındaki birikimimizi küresel ölçekte değerlendirme yolunda sağlam bir zemin oluşturmaktadır. MIACorpUK Ltd şirketimizi, yalnızca operasyonel bir genişleme olarak değil; aynı zamanda Birleşik Krallık'ta değer yaratma fırsatı olarak da görmekteyiz.

İngiltere'de sürdürülebilir ve ölçeklenebilir büyümenin temellerini atarken; yerel ortaklıklar ve stratejik iş birlikleriyle desteklenerek kısa vadede güçlü geri dönüşler hedeflenmektedir.

MIACorpUK Ltd, geleceğe yapılmış kararlı ve heyecan verici bir yatırımdır.

Önümüzdeki dönemde de şirketimizin büyüme stratejilerine uyumlu adımlar atılmaya devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

4. Açıklamalar
    oda_ExplanationTextBlock|
    Tripy Mobility, Avrupa'nın en prestijli hızlandırma programlarından biri olan ECONIC Accelerator 2025'in kısa listesine girmiş bulunmaktadır.

Bu başarı; mobilite, enerji, temiz teknoloji (CleanTech) ve döngüsel ekonomi alanlarında geleceği şekillendiren en yenilikçi girişimler arasında yer aldığımızın bir kanıtıdır. EIT Urban Mobility ve EIT InnoEnergy tarafından desteklenen ECONIC programı, yatırım fırsatı, sektör liderlerinden mentorluk ve Avrupa çapında belediyeler ve kurumsal ortaklarla doğrudan bağlantı imkanı sunmaktadır.

Sürdürülebilir ulaşımın geleceğini şekillendirmeye kararlılıkla devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

5. ben onu bunu bilmem. bildiğim tek şey patron 2025 te 4 milyar kar edeceğiz dedi mi dedi. bu şirketin yüzde 100 büyümesi deme. 2026 da yüzde 50 ve 2027 de yüzde 50 büyüse 2027 de 9 milyar kar demek.buna bir de enflasyon muhasebesinin 2027 de kalkacağını düşünürsek bu da 2027 de 15 milyar kar demektir.sermayenin 30 katı kar demek hisse fiyatının 300 olacağını gösterir. bu kadar basit

Sayfa 86/87 İlkİlk ... 367684858687 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •