Sayfa 698/707 İlkİlk ... 198598648688696697698699700 ... SonSon
Arama sonucu : 5656 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Bu abimize bi soğuk su veren yok mu, içi yanmış. 😁
    Garibim yanık yanık konuşuyor. İşi gücü bırakmış nasıl ve ne cüretle olduğunu anlamlandıramadığım şekilde beni eleştirmeye kalkmış. Hayret verici bir yaşam formu. Muhtemelen zarar çok büyük onun yangını bu 😉

Argümanlarımı çürütemeyen beni hedef alıyor çok ilginç.
    Sizinle bireysel bir sorunum yok keza son tarihlerde verdiğiniz bilgiler gayet faydalıydı fakat daha önceleri millete sallamaktan başka birşey yapmıyordunuz.Söyledigim gibi sizinle bir sorunum yok aksine forumdaki herkese saygım var.Birbirimizi iğnelemek yerine faydalı ve rasyonel bilgiler paylaşmaya odaklanmalıyız diye düşünüyorum keza hepimiz aynı gemideyiz.Yanlış anlaşıldıysam sizden de özür dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by RamsesRamses Yazıyı Oku
    Fake hesaptan kastınız ne tam olarak anlamadım fakat uzun yıllardır deva yatırımcısıyım,uzun yıllardır da bu forumu takip ederim ama üyeliğim yaklaşık 1 yıl öncesine dayanıyor.Sayın "kazanmaliyim" aylarca insanlara bu üslupla konuşup insanlara ithamlarda bulundu o yüzden bende ne tepki vereceğini merak ettim açıkçası.Tabikide forumda bu şekilde tabiri caiz ise sulu muhatapların olmamasından yanayım.Bu durum için özür dilerim hepinizden.
    estağfurullah ne özrü, umarım bundan sonraki süreçte kimse kimseyi burada kırmadan konuşmaya devam eder. herkesin hedefi burada para kazanmak . sabırlı olanın sabrını zorlayan bir kağıt maalesef.

3.  Alıntı Originally Posted by RamsesRamses Yazıyı Oku
    Sizinle bireysel bir sorunum yok keza son tarihlerde verdiğiniz bilgiler gayet faydalıydı fakat daha önceleri millete sallamaktan başka birşey yapmıyordunuz.Söyledigim gibi sizinle bir sorunum yok aksine forumdaki herkese saygım var.Birbirimizi iğnelemek yerine faydalı ve rasyonel bilgiler paylaşmaya odaklanmalıyız diye düşünüyorum keza hepimiz aynı gemideyiz.Yanlış anlaşıldıysam sizden de özür dilerim.
    "millete sallamak" diye nitelendirdiğin grup, bir kaç kirli zihinden ibaret müfreti grubu ve onların avanesinden ibaret bir güruh , burada onlarca insanın mağduriyetine neden olmuş şahıslardır. ne kendilerine, ne de onları koşulsuz şartsız savunmayı görev edinmiş müfterilere karşı duruşumu değiştirmeyeceğim. Sıraladıkları ve sürdürdükleri bir dizi yalan sonucu onlarca kişi mağdur olmuştur. utanması olmayan merhametten yoksun şahıslar, onları savunma görevini icra etsinler, zaman haklıyı gösteriyor.

hisse 100 türk lirası iken 20 30 dolar hedef veren zat ve şürekası, kendini savunmuyor ama her ne hikmetse ne idüğü belirsiz tiplemeler "onlara haksızlık yapılmıştı abi yaa" minvalinden safsatalarını argüman olarak sürekli öne sürüyor. Garip.

Birilerini eleştirdim, had bildirdim. Hiçte pişman değilim sizin kıyamadıklarınıza, kıydığım için. Vicdanım öyle rahat ki, kimsenin mağduriyetine neden olmadım.

Bu müfteri grubun çizdiği "sahte" pembe tablolardan kim, ne, nasıl istifade etti anlamak güç. gelinin noktada hisse 60 tl. sanırım masal dinlemek hoşuna gidiyor birilerinin.
    10. köyden yazıyorum.

İçinde patlayanlara güzel bir akşam ve şahane bir bayram diliyorum.
    Fazla da şey yapmamak lazım.😁

5.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    İçinde patlayanlara güzel bir akşam ve şahane bir bayram diliyorum.
    Fazla da şey yapmamak lazım.😁
    Oğlumda burda ekip tamam. Aferin oğlum

Oğlum kimin multi hesabı olduğunu biliyorum ama söylemem

6. Neydi o, TL Ref+ %1.5 muydu? Riskin erken saptanması falan filan hani?

7. Tureks bedelsiz vermiş,100m sermaye ve 240tl fiyatıyla. 5 milyar ozsermayesi var. 1e,9 verdi. Bizim hissede ölü toprağı birgün atılır.

8.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    kibar bir dille o kadar anlatmaya çalıştık ama forumda diğer kullanıcılar hakaret eden insanalrı daha fazla seviyor daha çok saygı duyuyor. deva düşüyor ve düşen kağıt övülmez dedik hakaretler yedik. bunu yapan 1-2 kişi de değildi organize olarak bize yazdılar. inanılması güç konular, şimdi utancından hiçbiri buraya yazamıyor . temel geyikle oyalanmaya devam etsinler. benim umudum var bu kağıtla ilgili bekleyeceğiz.
    Sürekli her yeni bir yılda alınan yeni ruhsatlar üretilen yeni ilaçlar diyerek çok beklentiler oluşturan uzun uzun destanlar yazıldı ama hisse genelin çok gerisinde kaldı hep. Bu yorumların yapanların samimi ve iyi niyetliydiler.

Ama yurdum borsasında gerçeklikler farklı. Öncelikle yönetenin niyeti önemli; istedikleri gibi şirketin karına veya finansal yapısına şekil veriyorlar.
    Borsada diğer bir gerçeklik: borsada toplanan hisse gider toplanmayan belli bantlarda sallandırılır hep.
    Deva özelimde önemli olumsuz bir durumda; ilaç fiyatlarının enflasyona göre hep çok geride kalması;. maliyetler artıyor ama fiyatlar orantısal yükselmiyor. ayrıca dövizin de mal fiyatlarının aşağısında kalması ihracat kısmınınds karını eritiyor

Sayfa 698/707 İlkİlk ... 198598648688696697698699700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •