Sayfa 439/583 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 4663 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Deprem mi oldu.!!!???
    Yazılar silinmiş???
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Deprem mi oldu.!!!???
    Yazılar silinmiş???
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Yooo... Benim yazdıklarım ve diğer yazılar duruyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Özgür ÖZEL

https://imgbb.io/en/f9nyqwE2hpw8EfA

CHP bir kitle partisi. 1970'ler romantizmiyle yaşayan bin kişilik eylem koyma partisi/örgütü değil. yazanlar trol mü, değil mi bilmiyorum ama birden bire peş peşe özgür özel şöyle kötü, böyle bilmem ne, eylem yaptırmıyor, milletin gazını alan bir akp aparatı falan gibi acayip şeyler yazılmaya başladı.

özgür özel o alandaki yüzbinlerce insanın sorumluluğunu taşıyor. birkaç ergen ya da ergen ruhlu kadayıf götlüyü tatmin etmek için orada değil. alanda izdiham çıkması ve onlarca insanın ezilerek ölmesi bir hataya bakar. adam gayet güzel idare ediyor. bir yandan polisi sakin tutmaya çalışıyor, bir yandan da vurup kıralım, kavga edip dövüşelim diyen grubu. ölen, sakat kalan sen olmadıkça sorun yok herhalde.

taksim'e çıksan ne olacak? kaleyi zapt mı edeceksin? onlarca ara sokağı, giriş-çıkışı olan bir yeri mi tutacaksın? kendini tatmin etmek için yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmaya değer mi? yok vatan emniyet'i basacaklarmışmış. gta falan sanıyorlar hayatı. tek bir polis panikleyip yarı otomatik tüfekle şarjörü boşaltsa onlarca insan ölür. tomasını, akrebini saymıyorum.

oradaki insanlar ertesi gün işe, okula gidecek insanlar. kimi çoluğunu çocuğunu evde bırakıp gelmiş. normalde bırak meydanda slogan atmayı, siyasetle ilgilenmeyen insanlar gelmiş. ortalığı ateşe verelim ki bu insanlar bir kez daha yılsın, tövbe edip tamamen apolitik olsun. akp'nin derdi de o zaten. şiddeti artırıp gezi'de olduğu gibi meseleyi şiddet sarmalında boğmak istiyor. sabahtan akşama o görüntüleri yandaş kanallarda döndürüp bunlar terörist diyerek kendi kampından fire vermeden işi kapatacak. böylece akp'liler ne oluyor diye merak ettiğinde bile özgür özel'in anlattıklarını değil, rendecilerin yazıp okuttuklarını dinleyebilecek.

ben şahsen özgür özel'den bu performansı beklemiyordum. gayet iyi yönetiyor. boykot önerisi de gayet iş yaptı. karşı cenahı güzelce hoplattı. adam her gün saatlerce boğaz patlatıyor. çık otobüsün üstüne beş dakika konuş desek heyecandan dili tutulacak insanlar adamın şu an ne kadar zor bir iş yaptığını idrak edemiyor. ülke tam kanunsuzluğun eşiğinde duruyor şu an. karşıda öyle bir grup var ki vaktiyle "ezer geçeriz" demişlikleri var. şu an onları tutan iki şey varsa, biri dış konjonktür: uluslararası görünüm aleyhlerine döndüğü için daha beter duruma düşmek istemiyorlar. ikincisi de içinde bulunduğumuz ekonomik buhran. özgür özel de ikisine birden yükleniyor.

şu an özgür özel yerine kemal kılıçdaroğlu olduğunu bir düşünün. hatta kriz anlarında kaydedilmiş eski videolarını falan izleyin, anlarsınız. özgür özel'in derdi tepkiyi yaymak, genişletmek. burada adama çemkirmek yerine yapılan zulmü akp'lilerin gözüne sokmak için çabalasanız daha iyi olur. bu iş akp'lilerin sempatisini toplamadan olmaz. sabahtan akşama beyin yıkama yayınları yapıyorlar ki akp kitlesi uyanmasın. özgür özel superman değil, onun ve örgütünün ulaşamayacağı insanlar vardır. ortalığı yakıp yıkmak için ağlaşmak yerine bu insanlara ulaşmaya çalışın da millet olayların diğer yüzünü görsün. tabii klavye başında atıp tutmak daha kolay.

Alıntı Originally Posted by finans2023 Yazıyı Oku
    Özgür Özel

https://imgbb.io/en/f9nyqwe2hpw8efa

chp bir kitle partisi. 1970'ler romantizmiyle yaşayan bin kişilik eylem koyma partisi/örgütü değil. Yazanlar trol mü, değil mi bilmiyorum ama birden bire peş peşe özgür özel şöyle kötü, böyle bilmem ne, eylem yaptırmıyor, milletin gazını alan bir akp aparatı falan gibi acayip şeyler yazılmaya başladı.

özgür özel o alandaki yüzbinlerce insanın sorumluluğunu taşıyor. Birkaç ergen ya da ergen ruhlu kadayıf götlüyü tatmin etmek için orada değil. Alanda izdiham çıkması ve onlarca insanın ezilerek ölmesi bir hataya bakar. Adam gayet güzel idare ediyor. Bir yandan polisi sakin tutmaya çalışıyor, bir yandan da vurup kıralım, kavga edip dövüşelim diyen grubu. ölen, sakat kalan sen olmadıkça sorun yok herhalde.

Taksim'e çıksan ne olacak? Kaleyi zapt mı edeceksin? Onlarca ara sokağı, giriş-çıkışı olan bir yeri mi tutacaksın? Kendini tatmin etmek için yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmaya değer mi? Yok vatan emniyet'i basacaklarmışmış. Gta falan sanıyorlar hayatı. Tek bir polis panikleyip yarı otomatik tüfekle şarjörü boşaltsa onlarca insan ölür. Tomasını, akrebini saymıyorum.

Oradaki insanlar ertesi gün işe, okula gidecek insanlar. Kimi çoluğunu çocuğunu evde bırakıp gelmiş. Normalde bırak meydanda slogan atmayı, siyasetle ilgilenmeyen insanlar gelmiş. Ortalığı ateşe verelim ki bu insanlar bir kez daha yılsın, tövbe edip tamamen apolitik olsun. Akp'nin derdi de o zaten. şiddeti artırıp gezi'de olduğu gibi meseleyi şiddet sarmalında boğmak istiyor. Sabahtan akşama o görüntüleri yandaş kanallarda döndürüp bunlar terörist diyerek kendi kampından fire vermeden işi kapatacak. Böylece akp'liler ne oluyor diye merak ettiğinde bile özgür özel'in anlattıklarını değil, rendecilerin yazıp okuttuklarını dinleyebilecek.

Ben şahsen özgür özel'den bu performansı beklemiyordum. Gayet iyi yönetiyor. Boykot önerisi de gayet iş yaptı. Karşı cenahı güzelce hoplattı. Adam her gün saatlerce boğaz patlatıyor. çık otobüsün üstüne beş dakika konuş desek heyecandan dili tutulacak insanlar adamın şu an ne kadar zor bir iş yaptığını idrak edemiyor. ülke tam kanunsuzluğun eşiğinde duruyor şu an. Karşıda öyle bir grup var ki vaktiyle "ezer geçeriz" demişlikleri var. şu an onları tutan iki şey varsa, biri dış konjonktür: Uluslararası görünüm aleyhlerine döndüğü için daha beter duruma düşmek istemiyorlar. Ikincisi de içinde bulunduğumuz ekonomik buhran. özgür özel de ikisine birden yükleniyor.

şu an özgür özel yerine kemal kılıçdaroğlu olduğunu bir düşünün. Hatta kriz anlarında kaydedilmiş eski videolarını falan izleyin, anlarsınız. özgür özel'in derdi tepkiyi yaymak, genişletmek. Burada adama çemkirmek yerine yapılan zulmü akp'lilerin gözüne sokmak için çabalasanız daha iyi olur. Bu iş akp'lilerin sempatisini toplamadan olmaz. Sabahtan akşama beyin yıkama yayınları yapıyorlar ki akp kitlesi uyanmasın. özgür özel superman değil, onun ve örgütünün ulaşamayacağı insanlar vardır. Ortalığı yakıp yıkmak için ağlaşmak yerine bu insanlara ulaşmaya çalışın da millet olayların diğer yüzünü görsün. Tabii klavye başında atıp tutmak daha kolay.
    hangİ embesİl yazmiŞ bunu, ulan gerİ zekali?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Yurtdisindan altin getirmek inanilmaz karli vay be

https://www.facebook.com/reel/1536577504413271

6. Bu saatten sonra reisin karşısına beni çıkarsalar reis kazanamaz.
    Bu yolun dönüşü yok.

Bugün Selo yu salarlarsa şaşırmam.
    HDP ile film çevirme derdinde.

İstediğini yapsın.

Şu an panik olduğunu o kadar belli ediyor ki.
    3 sene önceden imamoğlu nu içeri attırmak nedir.
    Üzerine birde kayyum atayacak.
    Bütün bunlar olurken Şimşeğin haberi varsa bende bir şey bilmiyorum.
    O kadar hazırlıksız yakalandılar ki dolarda 41.5 ları gösterdiler.
    Bu saatten sonra kayyum da atayamaz. Şimşek delirmiştir zaten.

Tek çaresi var seçimi yapmamak.
    Seçilerek kalma şansı kalmadı...

7. Çok ilk ilginç günler yaşıyoruz...

ibrahim Haskoloğlu

��#SONDAKİKA | Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan da gözaltına alındı.

https://x.com/haskologlu/status/1905386841156497467

Kral hastaneye kaldirilmis.

Charles Charles

9 gunluk bayram tatili suresince bir yerlerden vefat haberi gelebilir mi?

Sayfa 439/583 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •