Sayfa 109/110 İlkİlk ... 95999107108109110 SonSon
Arama sonucu : 878 madde; 865 - 872 arası.

Konu: MGROS - Migros Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    2018 son çeyreğinde Migros 12 tl.gördü..500-575 tl aralığında verip başka yatırım araçlarına geçmek gerekirdi..Kağıdın fanatiği olmak yanlış idi..45-50 kat bir kâr yetmeyenlere söylenecek söz kaldı mı şimdi?
    katılmıyorum size. Borsa uzun vadeli bir yatırımdır. O dönem hisse fiyatının düşük olma nedeni borcunun yüksek olmasındandı. borcu bitince gerçek potansiyeli meydana çıktı.

ve hala artma potansiyeli var normal ülke şartlarında. ama ülke şartları nortmal değil işte.

Dün tüm banka hisseleri taban çekti. piyasa değerleri tek günde yüzlerce milyar dolar azaldı. bu hisselerin kötü olduğu anlamına gelmez. ekonomik güvenin kötü olduğu anlamına gelir
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2. 2018 yılındaki Migros ile şimdiki aynı değil. Bunu finansallarına, bilançolarına bakınca net görebiliyoruz.
    Çok saçma bir bakış açısı. Hadi 1,2 sene öncesi olsa neyse de 7 yıl önceki fiyata bakıp çok artmış demek mantıksız.

3. 30 küsur kar edip 5,90 nete yakın temettü dağıtıyorlar, kendilerine yontacak bir şey olmadıkça belki yıl sonuna doğru biraz daha 3-5 lira daha ateşlerler. temettü verdik olur, defaatle bundan bahsediyorum. neyse Allah bereket versin. ama bu yaklaşım ve rakamlar, oranlar benim açımdan hayal kırıklığıdır.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. diğer marketlere kıyaslama yapılırsa şok,a101 benim gözümde zaten çok vasatlar. alınırsa bir kaç ürün alırım oralardan. başka yerel marketler var güzel evet fakat migros gibi yaygın ve güzel yerlerde olanlar az. onlineda zaten liderler.meyve sebzesi her yerde iyi değil evet bazı migrosalarda çok iyi bzıları kötü. makrolar özellikle şunu düşünüyorum belli bir kesim var zaten 3-5 in hesabını yapmıyor giriyor alıyor. file iyi güzel bende arada alıyorum bimdende vs.. ama mgrosta daha fazla ürün çeşidi var.
    bana yakın olan mgrosta 3 kasa vardı tek kasa bırakılmış 3 tane kendin okuttuğun jet kasa dediklerinden koymuşlar büyük migroslarda vardı ama sanırım iyice yaygınlaşacak sanırım çalışan sayısını azaltabilmek için olabilir.

Sayfa 109/110 İlkİlk ... 95999107108109110 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •