Sayfa 49/185 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1479 madde; 385 - 392 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

bu arada....topigim 5 gunde.....52 000 tiklama almis....diger topiklere gore...5 KAT ON KAT YUKSEK BI TIKLAMA....

KUZU BU.....BORU DEELLLL.....ha ha ha

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SOK OLUYORUM....

topik cok basarili oldu....iyiki acildi....DEMEK YERINE....

keske acilmasaydi....rezalet bi topik....diyenler cogunlukta....

BIRAZDA.....sessiz cogunluk yazsin....bu topik faidelimi....yogusam....KESKE ACILMASA idi mi.....

isterseniz....TEK KELIME DAHI YAZMAM....
    sn kuzu doğruyu söylemek gerekirse yazdıkların faydasız. lakin seni okumakta zevkli, yazmaya devam et.

3. kendi adıma asla sizi engelleyici bir tavrım yok, yapıcı eleştiri getirmeye çalışıyorum hepsi bu.
    Belki nüktedan bir dil kullanmak yazılı ortamlarda farklı etkilere neden oluyordur ama kimseye karşı kötü niyetli değilim.
    Yazdıklarınızın hiçbirini de yargılamıyorum, haddime değil.

4. O halde bu kadar yazılandan kim fayda sağladı.

Guzu Emmi tamam, güzel yazıyor.

Ancak şu iş şöyle olursa bu da böyle olur şeklinde yazımlar teknik analize benziyor, 10 gün önce şuradan alsaydın, paranın gözüne vurduydun demek bana şahsen pek anlamlı gelmiyor.

Sorun pek çok yatırımcının içerde esir kalması.

Babo'nun tabiriyle yatırımcı olması.

Buradan kurtulmanın çaresi ne ? varsa yazın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    kendi adıma kuzunun topicini okurum. öbür tarafta da dönem dönem okurdum. anlamadığım bir şekilde orada yasaklandığım ve bir daha da üye olamadığım için aktif değildim.
    kuzunun tarzında benim gibi yatırım yapılmıyor. dolayısı ile ne mal satmam ne de trade etmem söz konusu değil ama olayları değerlendirişi benim için farklı çalışan bir beyin olması ve dünyaya nevi şahsına münhasır bir bakış açısı ile bakması yeterli. Onun gözünden de dünyayı anlamaya çalışmak hem bilgilendirici hem eğlendirici olabiliyor...
    kafa çektiğinde kendisinde olan daha önce buradan defalarca kovulmasına sebep olan küfürbazlığı ve megolamanlığı ( çalışan her beyin biraz megolaoman değil midir) kusur ise kendi kusurudur ...

hissenet türü forumlar bu ilkeye lazım. kuzu gibiler de lazım. bırakın milleti küstürmeyi de yan yana yaşayıp gidelim...

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu arada....topigim 5 gunde.....52 000 tiklama almis....diger topiklere gore...5 KAT ON KAT YUKSEK BI TIKLAMA....

KUZU BU.....BORU DEELLLL.....ha ha ha
    Demek ki yatırımcı sana tıklamayı seviyor kuzum.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

7. sayın kuzu, sizi belki 15 yıldan uzun bir süreden beri takip eden dediklerinizin çıktığını gören ancak buna rağmen kişisel olarak bunu getiriye döndermeyi başaramayan biri olarak diyeceğim şey şudur,

bilginin kıymetini ancak kendisi de bilgili olanlar anlayabilir. bence sizin bilgileriniz, anlattıklarınız ne youtuber olmaya ne de büyük platformlarda yazmaya uygun değil. çünkü insanlar artık sadece kendi inandıkları şeyleri duymak, kendi yankı odalarında takılmak istiyorlar. kimsenin aykırı bir görüşe çok da tahammül edebildiğini düşünmüyorum. sizi ise aykırı kılan şey tam da bu aykırı görüşleriniz. bu nedenle nasıl ki eski zamanlarda büyük kitleler tarafından sevilmiyor idiyseniz artık çok daha artan bir nefret ile beraber büyük kitleler tarafından sevilmeyeceksiniz. hele de ülkenin içinden geçtiği böyle bir dönemde. bu nedenle büyük platformlarda devam edecekseniz naçizane tavsiyem ya kulağınız sağır gözünüz kör olacak ve 1000 kişi içerisinde 1 kişiye fayda sağlayabilir miyim diyerek devam edeceksiniz ya da sadece sizin kıymetinizi bilen, dediklerinizi anlayabilen kitle ile yolunuza devam edeceksiniz. gerisi sizin için çok önemli olmamalı.

8. Okumaktan keyif alıyorum.

Sayfa 49/185 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •