Sayfa 65/284 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2271 madde; 513 - 520 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

UYARI-2.....

AMRIKIDE ENFLASYON artacak.....FED faizleri artiracak....DOLAR KIYMETLENECEK....

bu oldu mu....SARI GACI....E-5 e cikar.....musterileri....TIR SUFORLERI.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu durumda....ACILISLA burada verdigim hedeflerdeyiz....iki gunde 500 puvan kar cepte gibi....
    Kuzum bu hedef iptal mi, gün içinde görebilir miyiz?

3. ab ülkeleri bizden aldığı yarı sanayi ürününü abd ye satamayacığı için alamayacak diyorlar. yahu pazar biter mi. bizde o ürünü abd ye satarız. Türkiye için tarifeler olabilecek en düşük ihtimal bize geldi.
    israilliler ağlıyor amerikan tarifelerinden kaçınmak için %0 yapmışlar gene de trump % 17 yi yapıştırmış.

4. Ben anlamadım 2 vakte kadar ABD 'ye servet transferi olacak borsalar uçacak beri yandan enflasyon çıkacak ,ons uçacak FED faiz artırmak zorunda kalacak deniyor parçaları birlestiremedim bir türlü!!!

Alıntı Originally Posted by ihakkı Yazıyı Oku
    Kuzum bu hedef iptal mi, gün içinde görebilir miyiz?
    hayir degil....acilista 10 500 lere indi...VERMEDIM....

bizimkiler YERLI VE MILLI bir enflasyon datasi acikladi....kendileri calip kendileri oynuyor....YORULURLAR MERAK ETME.

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Ben anlamadım 2 vakte kadar ABD 'ye servet transferi olacak borsalar uçacak beri yandan enflasyon çıkacak ,ons uçacak FED faiz artırmak zorunda kalacak deniyor parçaları birlestiremedim bir türlü!!!
    kaos bu iste.....euro dusmesi gerekirken cikti....5 amriki pankasi yapiyor....yapsinlar....AVRUPA MERKEZ DEVREYE GIRER AZ KALDI.

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    ab ülkeleri bizden aldığı yarı sanayi ürününü abd ye satamayacığı için alamayacak diyorlar. yahu pazar biter mi. bizde o ürünü abd ye satarız. Türkiye için tarifeler olabilecek en düşük ihtimal bize geldi.
    israilliler ağlıyor amerikan tarifelerinden kaçınmak için %0 yapmışlar gene de trump % 17 yi yapıştırmış.
    yelpaze.....

cekikler....paralarini cokerttimi....turkiye hicbirsey satamaz....avrupa ve cekikler muttefik olacaklar...KURESELCILER YANI.

ALARKO....beni shortla....gubban oldugum deyu yalvardi...mecbur kaldim.

Sayfa 65/284 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •