Sayfa 919/1003 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evde yeğenlerim var dün Ülker e takıldım dua edin yükselsin kazanırsam size 50 TL diye diye 200 verdim birine bugün gelmiş dua ettim bir daha ver diyor. Tüm emirleri iptal ettim içinden beddua eder yakar beni diye her geldiğinde beni soyuyor
    Abi herşey çoçuklar için, ver napıyor larsa yapsınlar, sabilerin dua'sı iyidir 👀

2. Böyle bir imkan sağlarlarsa ben alırım

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Arac alacak %10 vardır, mecbur buna benzer bir gelişme bu sene olmalı.
    Sıradan bir insan

3. Yavuz
    @_yavuzc
    ·
    14s
    Mehmet Şimşek, yurtdışı çıkış yasağı bulunan TÜSİAD Başkanlarını Brüksel’de düzenlenecek yatırımcı toplantısına davet etti
    TÜSİAD Başkanlarının başvuruları savcılık tarafından reddedildi
    Fıkra gibi ülke
    #bist100

bu haberleri görmüyor çünkü işlerine gelmiyor 2.78 beklenen enflasyon 2.48 gelmiş onu görüyor algı böyle birşey br haber var onu bulursam koyarım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. DW Türkçe

@dw_turkce
    ·
    15s
    Avrupa Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Türkiye ile iş birliğini gözden geçirme kararı aldığını duyurdu

5. Teknik olarak bakarsakta şubat ayında burada ne dedim mart ayında yükseliş yapması gerek aylık grafik bozulacak diye mart başı bir şekilde yükseliş başladı aylık barı sattan kurtarıcakken 19 mart la imamoğlu tutuklama hikayesi ile aylık grafta bozuldu , burada bazı arkadaşları okuyorum nerde işlem yaptıklarının farkında değil hafta sonu birşey paylaştık 11 martta gazeteci çıkmış bayramdan önce imamoğlu tutuklanacak demiş ve oldu kimden aldın bu bilgiyi soran yok , kimler bu bilgiyi borsada , dolarda paraya çevirdi soran yok siz sanıyormusunuz bu servis edilen haberle borsa bu şekilde yöneten pozisyon ayarlaması yapmasın , millet diyor ya yabancı hiç acımadan çıktı neden adam buradaki tezgahı görüyor bu yüzden 3 gün fiyata bakmadan sattı .Borsa ucuz hikayeleri mevcut kime göre neye göre bilançoları durumu ortada, program yara almış gözüküyor, doların stabil kalması bu programın en önemli ayağı burayı bozduk en olumsuz haberde bize yine dolar sattırır durumda .Global Trumpla beraber resesyon fiyatlamasına başladı .Mevduat paranın durumuna göre %45-48 faiz veriyor risk yok bu yüzden buraya giricek olan parada sınırlı ve oynak olucak.
    Olumlu hikaye çıkarmı derseniz bana göre CHP nin kurultayından sonra imamoğlu avukatları itiraz olayı ne sonuç verir onu takip edicek piyasa oradan tutuksuz yargılama vs birşey çıkarmı yoksa belirsizlik devam eder CHP hamlesine bakar piyasa siyasi belirsizlikten dolayı

günaydın, hayırlı işler vop esnafı

merak etmeyin... yettim

daxıstaki düşüşe karşı olan müthiş direnci kırmaya geldim

bi işten anladığınız yok bi işi beceremiyonuz

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi herşey çoçuklar için, ver napıyor larsa yapsınlar, sabilerin dua'sı iyidir 👀
    Bu yeğen Pirana gibi pala bundan daha insaflı her dua 50 TL dün işe yaradı kapanış hariç.

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Dur aklıma bişi geldi bu sabi yeğene Bozkurta beddua ettireyim suyun içinde boğulsun.

Sayfa 919/1003 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •