Originally Posted by
bawer
Yönetim kurulumuzun 11.07.2024 tarihli kararı ile başlanan ve aynı tarihli özel durum açıklamasıyla kamuya duyurduğumuz, 1 ve 2 no'lu iskelelerimizin 100'er metre uzatılması inşaatı tamamlanmıştır.
Bir iskelemizin kullanımı için Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) ve diğer kurumlara yapılan müracaatlar neticesinde bütün izinler alınmış ve yükleme – boşaltma operasyonlarımız başlamıştır.
Uzatma inşaatı biten ve kullanıma hazır olan diğer iskelemiz için resmi kurumlara yaptığımız müracaatların ise Nisan ayı içinde onaylanması beklenmektedir. Limancılık faaliyetlerimizdeki kapasite artış projesi kapsamında yurt dışından ithal edilmek üzere siparişini verdiğimiz 16.300.000 USD tutarındaki liman vinçlerimiz de bu yılın Temmuz ayı sonunda şirketimize teslim edilecektir.
Sayın yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Kötü zamanda attı kapı temmuz ayı vinç minç deyince aynı egeendeki muhabbete benziyor.Ben Mayıs ayında bekliyordum haberi haber erken geldi
100 üstünde karşılariz diye umuyordum ama bu adı Ege ile başlayan hisseler hep böyle!!!
25 Martta paylaştık şu mesajı
Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
Tam olarak faaliyete geçince duyururlar sanırım.
Egeenin yolundan gitmesin de Hep rotar hep rotar Ekimdi Kasimdi Martti
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri