Sayfa 462/500 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Serbest bölgelerde yurtiçinden yapılan ithalatta kdv muafiyeti geçen yıl kalktı diye biliyorum sadece yurtdışına ihracatlarda kdv yok .yakında ona da el atıp bozarlarsa şaşırmam tabii. Tam bir kaos oldu serbest bölge işlemleri.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    ABD de iş gücü pahalı burada insan ucuz . Ayrıca vergi muafiyeti de var. Serbest bölgede KDV de yok.

Dip Not : yazı karekterini değiştirmeniz gerek utf8 yapın mesela. Okunmuyor yazdıklarınız.
    Tapatalk bozuyor çözemedim

3. İnşallah KDV ötv ne varsa gelir. Hep bize girdi azda patron k. tutsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,664
    Patrona ulaşmayan her yergi ve övgü suya yazılmış yazı gibidir.

Emeklerinize sağlık sunum raporunu yayımlasalar iyi olur tez zamanda!Önümüzü görürdük!
    https://www.finanshub.com/2025/04/06...-ege-endustri/
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Takip ettiğim bazı çoook sığ hisseler var, hepsi de durup dururken anlamsız yere 3/4 gündür yükseliyorlardı , belki endeks düşmeden mal yiteleme operasyonu da olabilir , diye yorumluyorum.
    Battık , bittik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,664
    En dis kulvardan gel bir de bir gun de sasirt!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Bedelsiz de yalan oldu, 1*3000 verdi ama bir şey şok.

8. Günaydınlar.Şirketle şimdi görüştüm.Bize uygulanacak vergii dilimi %10 olacakmış ve bugün başlamış.İş yaptığımız firmaların Meksika ve Kanadada şirketleri olup olmadığını söylemediler.Syn Filozofun sorusu içinde.Şirket hali hazırda yeni fabrikada üretime başladığını zaten kapta belirtmişti.Resmi bir açılış olmayacakmış.Şirket olarak kendileri sembolik açılışı yapmışlar.Bundan sonrası bekleyelip göreceğiz hepimiz için bereketli olur inşallah.Herkese iyi haftalar.

Sayfa 462/500 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •