[QUOTE=Hedef2019;7010483]Alabama da okuduğunu nereden biliyorsunuz, diploma
Üstad burada yazıyor HATTA BAŞARI ÖDÜLÜ BİLE VARMIŞ
https://r.resimlink.com/MsQ8uhA.jpg
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Takip ettiğim bazı çoook sığ hisseler var, hepsi de durup dururken anlamsız yere 3/4 gündür yükseliyorlardı , belki endeks düşmeden mal yiteleme operasyonu da olabilir , diye yorumluyorum.
[QUOTE=paslı çivi;7010714]Boğaziçi bilgisayarı kazanıyor, hocanın dersteki tutumunu beğenmiyor, bir arkadaşı sen muhasebe dersinde çok iyisin diyor ve Boğaziçi Bilgisayarı bırakıp Amerika’ya 2 senelik finans bölümünü okumaya gidiyor, 2 sene ara veriyor, sonra 4 ay iş idaresi okuyor, normalde 2 senede bitirilebilen yüksek lisansı 1 senede tamamlıyor, sizde bu özgeçmişi bir ara okumuştum şirket yöneticileri özgeçmişinde diyerek burada yayınlıyorsunuz. Bu forumda, akıl yoksunu, eğitimsiz, konuşma özürlü CEO ya inanan insanlar var, yoksa sizmisiniz. YTD
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Herkese selamlar.Amerikanın otomobiller için uygulayacağı %25 vergi dilimi, OEM leride yani araç yedek parçalarınıda kapsıyor diye bir kaç yazı gördüm X'de(6 Mayıs itibariyle).Dün şirketi aradığımda henüz net birşey söyleyemediler.Bazı firmalarla onlar ödeyecek şekilde bazılarında ise biz ödeyecek şekilde anlaşmaları olduğunu söylediler.Bu konu hakkında bilgisi olan hissedaşlarımız varsa yazabilir mi?
Yer İmleri