Sayfa 460/500 İlkİlk ... 360410450458459460461462470 ... SonSon
Arama sonucu : 3994 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Alabama da okuduğunu nereden biliyorsunuz, diplomasınımı gördünüz ? YTD
    Bir ara okumuştum şirket yönetici geçmişlerinde
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. [QUOTE=Hedef2019;7010483]Alabama da okuduğunu nereden biliyorsunuz, diploma

Üstad burada yazıyor HATTA BAŞARI ÖDÜLÜ BİLE VARMIŞ
    https://r.resimlink.com/MsQ8uhA.jpg
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Turpun büyüğü heybede daha ora bekleniyor gibi borsada bu durumda insanlar mevduat,dolar ve altına yönelip Nisanı savuşturmak isteyebilirler.YTD.

Bende izlemedeyim bazı hisseler hariç.YTD
    Endeks kaç defadır 9200 den veya 9600 den tepki alıp yükseliyor maalesef bu kez 8600 e kadar düşme riski var, haaa bu ihtimal turpsuz da olabilir,
    çoooook büyük bir turp heybeden çıkarsa 8600 ler bile endeksi tutamaz.

4. Takip ettiğim bazı çoook sığ hisseler var, hepsi de durup dururken anlamsız yere 3/4 gündür yükseliyorlardı , belki endeks düşmeden mal yiteleme operasyonu da olabilir , diye yorumluyorum.

5. [QUOTE=paslı çivi;7010714]
     Alıntı Originally Posted by Hedef2019 Yazıyı Oku
    Alabama da okuduğunu nereden biliyorsunuz, diploma

Üstad burada yazıyor HATTA BAŞARI ÖDÜLÜ BİLE VARMIŞ
    https://r.resimlink.com/MsQ8uhA.jpg
    Boğaziçi bilgisayarı kazanıyor, hocanın dersteki tutumunu beğenmiyor, bir arkadaşı sen muhasebe dersinde çok iyisin diyor ve Boğaziçi Bilgisayarı bırakıp Amerika’ya 2 senelik finans bölümünü okumaya gidiyor, 2 sene ara veriyor, sonra 4 ay iş idaresi okuyor, normalde 2 senede bitirilebilen yüksek lisansı 1 senede tamamlıyor, sizde bu özgeçmişi bir ara okumuştum şirket yöneticileri özgeçmişinde diyerek burada yayınlıyorsunuz. Bu forumda, akıl yoksunu, eğitimsiz, konuşma özürlü CEO ya inanan insanlar var, yoksa sizmisiniz. YTD

6. [QUOTE=Hedef2019;7010738]
     Alıntı Originally Posted by paslı çivi Yazıyı Oku

Boğaziçi bilgisayarı kazanıyor, hocanın dersteki tutumunu beğenmiyor, bir arkadaşı sen muhasebe dersinde çok iyisin diyor ve Boğaziçi Bilgisayarı bırakıp Amerika’ya 2 senelik finans bölümünü okumaya gidiyor, 2 sene ara veriyor, sonra 4 ay iş idaresi okuyor, normalde 2 senede bitirilebilen yüksek lisansı 1 senede tamamlıyor, sizde bu özgeçmişi bir ara okumuştum şirket yöneticileri özgeçmişinde diyerek burada yayınlıyorsunuz. Bu forumda, akıl yoksunu, eğitimsiz, konuşma özürlü CEO ya inanan insanlar var, yoksa sizmisiniz. YTD
    Ben şirkete güveniyorum, bunların hali ortada 2 senedir çiftçi gibi para kazanmadik veresiye yazdiyorukkk

7. Herkese selamlar.Amerikanın otomobiller için uygulayacağı %25 vergi dilimi, OEM leride yani araç yedek parçalarınıda kapsıyor diye bir kaç yazı gördüm X'de(6 Mayıs itibariyle).Dün şirketi aradığımda henüz net birşey söyleyemediler.Bazı firmalarla onlar ödeyecek şekilde bazılarında ise biz ödeyecek şekilde anlaşmaları olduğunu söylediler.Bu konu hakkında bilgisi olan hissedaşlarımız varsa yazabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by city Yazıyı Oku
    Herkese selamlar.Amerikanın otomobiller için uygulayacağı %25 vergi dilimi, OEM leride yani araç yedek parçalarınıda kapsıyor diye bir kaç yazı gördüm X'de(6 Mayıs itibariyle).Dün şirketi aradığımda henüz net birşey söyleyemediler.Bazı firmalarla onlar ödeyecek şekilde bazılarında ise biz ödeyecek şekilde anlaşmaları olduğunu söylediler.Bu konu hakkında bilgisi olan hissedaşlarımız varsa yazabilir mi?
    Birde gönderilerin çoğunluğunu Meksika ve Kanada üzerinden yapıyorlarmış.Acaba Meritor ve diğer iki firmanın o ülkelerde fabrikaları varmı?

Sayfa 460/500 İlkİlk ... 360410450458459460461462470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •