[QUOTE=Hedef2019;7010483]Alabama da okuduðunu nereden biliyorsunuz, diploma
Üstad burada yazýyor HATTA BAÞARI ÖDÜLÜ BÝLE VARMIÞ
https://r.resimlink.com/MsQ8uhA.jpg
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Takip ettiðim bazý çoook sýð hisseler var, hepsi de durup dururken anlamsýz yere 3/4 gündür yükseliyorlardý , belki endeks düþmeden mal yiteleme operasyonu da olabilir , diye yorumluyorum.
[QUOTE=paslý çivi;7010714]Boðaziçi bilgisayarý kazanýyor, hocanýn dersteki tutumunu beðenmiyor, bir arkadaþý sen muhasebe dersinde çok iyisin diyor ve Boðaziçi Bilgisayarý býrakýp Amerika’ya 2 senelik finans bölümünü okumaya gidiyor, 2 sene ara veriyor, sonra 4 ay iþ idaresi okuyor, normalde 2 senede bitirilebilen yüksek lisansý 1 senede tamamlýyor, sizde bu özgeçmiþi bir ara okumuþtum þirket yöneticileri özgeçmiþinde diyerek burada yayýnlýyorsunuz. Bu forumda, akýl yoksunu, eðitimsiz, konuþma özürlü CEO ya inanan insanlar var, yoksa sizmisiniz. YTD
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Herkese selamlar.Amerikanýn otomobiller için uygulayacaðý %25 vergi dilimi, OEM leride yani araç yedek parçalarýnýda kapsýyor diye bir kaç yazý gördüm X'de(6 Mayýs itibariyle).Dün þirketi aradýðýmda henüz net birþey söyleyemediler.Bazý firmalarla onlar ödeyecek þekilde bazýlarýnda ise biz ödeyecek þekilde anlaþmalarý olduðunu söylediler.Bu konu hakkýnda bilgisi olan hissedaþlarýmýz varsa yazabilir mi?
Yer Ýmleri