Sayfa 157/200 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon
Arama sonucu : 1598 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    newyork borsası darmadağın, avrupa darmadağın, bizimki saçını tarıyo

mecburen long açtım gece seansında
    longlar artıya geçince yarısını kapattım, çok terletti

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    nwyork açıldı, sp ve nasddaq 4-5 kusür eksilerde, bu satış dalgası bizde fazla teveccüh bulmadı.. vadeli 10300 üstünde tutundu, sabah aynı newyork eksilerinde biz 10100 dönüyorduk.. vadeli sinyali çaktı bence, pozdan çıkmaya gerek yok şimdilik
    Çok güçlüyüz, bofa sağlam long yapmıştır bugün, sabah eklediklerimizle birlikte devam.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. küresel çöküş bu tempoda devam edemez, 3 günde %15 düştü, aynı tempoda 1 hafta daha gitmez, illa ki fed devreye girmek zorunda kalır, çünkü margin call olayı biter- eksi bakiyeler başlar bu saatten sonra, takaslar gerçekleşmezse sistemin sahibi olarak müdahale etmek zorunda kalır fed

fed küreselcilerin mabedi, elbette anti-trump, ama daha geleli 2 ay olmuş trump iktidarını mı devirme çabasına girsin bu saatte fed ?? illa ki trump'ın dediğine gelecek, çünkü sizin borsanızın da, piyasa değerlerinizin de, margin callarınızın da amq dedi trump.. ilgilenmedi

market cap'lerle en çok ilgili olan elon musk idi, yönetimden uzaklaştırılması bu yüzden mi acaba ??

4. yürü be borsa istanbul, sensin dünyanın kralı

bi haber geldi galiba newyork'tan ama ne olduğu hiç ilgimi çekmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yürü be borsa istanbul, sensin dünyanın kralı

bi haber geldi galiba newyork'tan ama ne olduğu hiç ilgimi çekmiyor
    sen poz büyüklüğünü ayarlayamıyorsun galiba, yoksa kabak gibi belli olan bir hareketti. panik oluyorsun, ya da fazla terliyorsun, yoksa senin ezbere bildiğin hareketler, bence poz büyüklüğünü biraz daha makul tutmalısın
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sen poz büyüklüğünü ayarlayamıyorsun galiba, yoksa kabak gibi belli olan bir hareketti. panik oluyorsun, ya da fazla terliyorsun, yoksa senin ezbere bildiğin hareketler, bence poz büyüklüğünü biraz daha makul tutmalısın
    haklısın cauti, lot size en önemli 2 kriterden biri.. mesela nurettin şöyle anlatmıştı lot size önemini, 20 sene önce falan, demişti ykbnk (o zamanın en büyük en likit tahtası) 500 bin lot alıyorum tahtayı durduruyo, 250 bin alıyorum tahtayı durduruyo, 100 bin lot alıyorum ellemiyo tahtayı.. lot size

7. https://x.com/ragipsoylu/status/1909349059002769878

Trump says he can resolve any problem with Turkey as long as Netanyahu is reasonable

bizim leş tayfa israil'e büyük umutlar bağlamıştı, israil arkasına trump küstahlığını alarak türkiye üstüne yürürse türk devleti zorda kalırsa sevindirik olacaklardı, lakin sarı paşa bibi'ye pek yüz vermemiş gibi görünüyor.. sarı paşa'nın tarih bilgisi ise göz yaşartıcı seviyede- türkiye 2000 yıldır almak istediği suriye'yi ele geçirdi :-)

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    https://x.com/ragipsoylu/status/1909349059002769878

Trump says he can resolve any problem with Turkey as long as Netanyahu is reasonable

bizim leş tayfa israil'e büyük umutlar bağlamıştı, israil arkasına trump küstahlığını alarak türkiye üstüne yürürse türk devleti zorda kalırsa sevindirik olacaklardı, lakin sarı paşa bibi'ye pek yüz vermemiş gibi görünüyor.. sarı paşa'nın tarih bilgisi ise göz yaşartıcı seviyede- türkiye 2000 yıldır almak istediği suriye'yi ele geçirdi :-)
    sarııı kafa çok tehlikeli.......Yürki nin en büyük hasmı olacak....benim gördüğüm.....önlem almak farz oldu..................

Sayfa 157/200 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •