Sayfa 15/568 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 4540 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Kurban bayramına kadar avans verdim..Coinleri o zaman kesecem..
    Abi hazır eline pıçağı almışken bir iki tane telef etmeni isteğim şahıs var. Mundar olmasınlar sen kes kurban niyetine

2. 07.04.2025 Pazartesi

XU030YVADE , 10005-10629 gördü .. 10431(uzlaşma 10436) kapattı. -%0.11

XU100-XU030 mavi , vadeli hafif kırmızı ..burası bir viop topiği olduğu için ;

Alemin şorterlerine tebriklar
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post7011647

Katırcı , ben diyorum bi ekip olalım ..ben sen bozkurt çıtak .. mesela benim ilk açtığım pozisyon %99 kazançlı ama TP noktasını kaçırıyorum - o kounda bozkurt iyi ..sen coinlar ve yurt dışı ,çıtak da grafik üstünde MACD ile ..bak inan uçarız haa ..ne dersin !?

https://www.youtube.com/watch?v=ArH-...C3%BCld%C3%BCr
    Konuşalım şimdi yemek vakti..adios..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Trump 9 Nisan'dan itibaren Çin'e ek yüzde 50 gümrük vergisi tehdidinde bulundu - BN/Bloomberg HT
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Trump 9 Nisan'dan itibaren Çin'e ek yüzde 50 gümrük vergisi tehdidinde bulundu - BN/Bloomberg HT
    Kardeşim komple yasakla Çin ile ticareti olsun bitsin, ne olacaksa olsun. Başlayacağım gümrük vergine de bilmem neyine de.

6. Bugün benim için sabah açılıştan beri iyi geçti. Hisse bazında.
    Yalnız kim ogrettiyse çok gideni sat yerinde sayan ya da düşeni al diye.
    Grtho sattım bi %100 daha gitti 1 ay civarı.
    Şimdi de Biraz Binbin ve Vsnmd sattım biri tavan yaptı.

7. Aglamayi birak keyfine bak abi
    bu isi beceremiyorsan pozisyon acma
    aglama duvarina cevirdin basligi
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Oovlum bu nassı bi piyasa oldu yauv ..sabah 40bin point aşağı açılıyor sonra 60bin point yukaru gidiyor sonra 30bin puan aşağı geliyor sonra
    15 puan yukarı gidiyor ..

Sadece 10 kontrat oynayan biri bunu tuttursa 1 günde yaklaşık 1.5 milyon kazançta
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Beyaz Saray, Trump'ın tarifeleri 90 gün durdurmayı değerlendirdiğine dair haberleri yalanladı

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın karşılıklılık esasına dayalı tarifeleri 90 gün durdurmayı değerlendirdiğine ilişkin haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Başkan Trump'ın tarifeleri 90 gün durdurmayı değerlendirdiğine dair haberlerin "yalan haber" olduğunu söyledi.

Sosyal medyada, Beyaz Saray Ulusal Ekonomi Konseyi Direktörü Kevin Hassett'e atfedilerek Trump'ın tarifeleri 90 gün durdurmayı değerlendirdiğine dair haber çıkmıştı.

Söz konusu haber, ABD'de hisse senedi yatırımcılarının birkaç dakikalığına iyimserliğe kapılmasına sebep olarak, endekslerde kısa süreli toparlanmaya neden olmuştu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 15/568 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •