Geri alim var yine sanki..500 bin lot en az indirmesi lazim bugün sirketin..
Tahtaya artik cok mal gelmiyor..
Geri alim var yine sanki..500 bin lot en az indirmesi lazim bugün sirketin..
Tahtaya artik cok mal gelmiyor..
sn wuhanlı ejder
şirket alacaksa gene 1.5 milyon alsın ki piyasaya mesajını tam versin. Genel kurulda da hissedarlara desin ki ben hissemi alıyorum. miktarı daha da artırmak için yetki alsın. zaten hisse ikinci çeyrekte karın nasıl olacağına göre ne yapacağını gösterir...
eşleşmeyi bilmem ama hissede sabah emirler girilir. birileri tabana alım yazar birileri satım. ama tıpkı seans sonundaki karanlık odada olduğu gibi satışlar nerede dengelenirse orada gerçekleşir. geçen gün AK yatırımın yaptığında olduğu gibi... benim itirazım kapalı seans kavramına ve taban fiyatın altına düşülmesi ve gerçekten panik olmaya sebep verilmemesine idi
Usta 1.5 milyon lot almak zor sanki .mal gelmiyor tahtaya.
Bu arada geri alim i pasif den aliyor di mi sirket direk alamiyor aktiften..
GERİ ALINAN PAYLAR TEBLİĞİ
"İşlem esasları
MADDE 15 – (1) Payları borsada işlem gören ortaklıklar ve/veya bağlı ortaklıkları
tarafından bu Tebliğ çerçevesinde gerçekleştirilecek tüm geri alım işlemlerinde borsa tarafından
belirlenen işlem kurallarına ek olarak aşağıdaki kurallara uyulması zorunludur:
a) Birinci seansın açılışseansı ve son 15 dakikası ile ikinci seansın açılış ve kapanışseansları
içinde, geri alım programı dahilinde emir verilemez ve işlem gerçekleştirilemez.
b) Geri alım için verilen fiyat emri, mevcut fiyat tekliflerinden veya en son gerçekleşen
satış fiyatından daha yüksek olamaz.
c) Ortaklık ve/veya bağlı ortaklıkları tarafından bir günde geri alımı yapılabilecek toplam
pay miktarı, payların işlem gününden önceki 20 günlük işlem miktarı ortalamasının yüzde yirmi
beşini geçemez.
ç) Program kapsamındaki bir geri alım işleminin türev araçlar aracılığıyla yapılması
durumunda; söz konusu türev araçların kullanım fiyatı, mevcut bağımsız fiyat tekliflerinden veya
en son gerçekleşen bağımsız satış fiyatından daha yüksek olamaz.
d) Likiditenin düşük olduğu paylarda (c) bendinde belirtilen limit, Kuruldan önceden onay
alınması ve gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasışartıyla yüzde elliye kadar yükseltilebilir.
Likiditenin düşük olduğu paylara ilişkin belirleme Kurul tarafından yapılır1
https://www.linkedin.com/posts/%C3%B...MX8qlZXakCR5fQ
Alsera...
ABD'nin tetikleyeceği gümrük savaşlarında
ALARKO ne ölçüde tesir altında kalabilir?
ALCAR etkilenebilir mi?
Var mı bir bilgisi olan arkadaş
Yer İmleri