Sayfa 158/166 İlkİlk ... 58108148156157158159160 ... SonSon
Arama sonucu : 1325 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. sabah açtığı yere kadar geldi, longları kapattım, endeks hisselerini de sattım
    bakalım ustaların saati nasıl geçecek ?

newyork bu artılarını koruyabilecek mi ??

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    sabah açtığı yere kadar geldi, longları kapattım, endeks hisselerini de sattım
    bakalım ustaların saati nasıl geçecek ?

newyork bu artılarını koruyabilecek mi ??
    nasıl diyoduk onu, real-time online, günün tepesinden satmışız malları

şimdi 200 puan aşağı çekilmiş.. artık burdan long başladım, yakalamışken palanın iflahını kesmek lazım

3. uzlaşma 10548, herif nasddaq makinasıyla bire bir korelasyon içinde aşağı gitti, 170 puan sildi akşam seansında 10380.. düştükçe alayım derken full long olduk.. hayırlısı artık

4. sarı paşa'nın gümrük tarifeleri getirmesiyle geçen hafta hisse senedi piyasası çökmüştü, buna mukabil hisseden çıkanlar tahvile geçtiği için tahvil fiyatları yükselmişti (tahvil faizi düşmüştü, 10-yıllıklar %4.00 altına kadar gerilemişti).. dün akşam 2.dalga satış geldi borsaya, ama bu sefer tahviller de sert satış yedi, 10-yıllık faizi şu an %4.50, yani bu hisseyi sattık tahvile geçtik işi değil bu sefer

tahvil piyasasında bu kadar kısa sürede bu kadar büyük satış görülmüş bi şey değil, bazıları çinliler satıyor diyor, ama bu pek mantıklı değil çünkü dxy düşmedi, yani tahvili satanlar dolardan çıkmadı, gecelik repo piyasasına park ediyor olmalı.. mantıklı olan bazı japon bankalarının kurduğu long ust/ usd swap benzeri trade'in patlamış olması, zaten şu anda japon merkez bankası, finans bakanlığı ve japon bddk'sı acil toplantı yapıyor.. 2 sene kadar evvel benzeri ingilterede yaşanmış, poz kapamalar zıvanadan çıkınca ingiliz emeklilik fonları tüm aktiflerini sıfırlama noktasına kadar gelmişti, merkez müdahalesi kurtarmıştı uçurumdan düşüşü

neyse dün gece seansındaki ısrarlı satış boşuna değilmiş- vadeli bilirmiş.. öyle çok düştü diye mal almak olmazmış, böyle böyle öğrenyoruz :-)

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    uzlaşma 10548, herif nasddaq makinasıyla bire bir korelasyon içinde aşağı gitti, 170 puan sildi akşam seansında 10380.. düştükçe alayım derken full long olduk.. hayırlısı artık
    10420 ortalamadan kapattım longları.. bi açılışı görelim, belki de borsa istanbul -bana ne ulan? takılabilir.. kararsızım

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    sarı paşa'nın gümrük tarifeleri getirmesiyle geçen hafta hisse senedi piyasası çökmüştü, buna mukabil hisseden çıkanlar tahvile geçtiği için tahvil fiyatları yükselmişti (tahvil faizi düşmüştü, 10-yıllıklar %4.00 altına kadar gerilemişti).. dün akşam 2.dalga satış geldi borsaya, ama bu sefer tahviller de sert satış yedi, 10-yıllık faizi şu an %4.50, yani bu hisseyi sattık tahvile geçtik işi değil bu sefer

tahvil piyasasında bu kadar kısa sürede bu kadar büyük satış görülmüş bi şey değil, bazıları çinliler satıyor diyor, ama bu pek mantıklı değil çünkü dxy düşmedi, yani tahvili satanlar dolardan çıkmadı, gecelik repo piyasasına park ediyor olmalı.. mantıklı olan bazı japon bankalarının kurduğu long ust/ usd swap benzeri trade'in patlamış olması, zaten şu anda japon merkez bankası, finans bakanlığı ve japon bddk'sı acil toplantı yapıyor.. 2 sene kadar evvel benzeri ingilterede yaşanmış, poz kapamalar zıvanadan çıkınca ingiliz emeklilik fonları tüm aktiflerini sıfırlama noktasına kadar gelmişti, merkez müdahalesi kurtarmıştı uçurumdan düşüşü

neyse dün gece seansındaki ısrarlı satış boşuna değilmiş- vadeli bilirmiş.. öyle çok düştü diye mal almak olmazmış, böyle böyle öğrenyoruz :-)
    Bugün endeks artı olur bana göre....... düşüş feyk vadelide....ytd..... bu benim fikrim....önce korku verecekler tabi....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bugün endeks artı olur bana göre....... düşüş feyk vadelide....ytd..... bu benim fikrim....önce korku verecekler tabi....
    nerdesin tokatlı, alalım mı şimdi ?? vadeli -2 oldu..
    güzek şelale yaptı, kapattım shortları, yukarı zorlarsa tekrar short kovalarım

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    nerdesin tokatlı, alalım mı şimdi ?? vadeli -2 oldu..
    güzek şelale yaptı, kapattım shortları, yukarı zorlarsa tekrar short kovalarım
    peş peşe haberler gelince hareketlilik de ona göre sertleşiyor......

Sayfa 158/166 İlkİlk ... 58108148156157158159160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •