Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    makineler süper al sat yapıyor......güzel paralar kazanıyor yine spekler......
    tokatçı bendeki makinalar bostancı sanayiden çıkma 2. el kendi çapımızda sessiz ama derinde devam böyle havalar sesi sevmez avını ürkütürsün yada avına ortak çıkar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir WC ye gittim geldim hepsi dökülmüş bir daha gitsem perişan olursunuz Bozkurt reisim hünkârım da long bi düşüneyim WC ye gitsem mi gitmesem mi
    Şu pozu karla kapatabilirsem mikemmel ötesi olucak dayucuğum bayağı bir yüklü girdim poza
    Hamdım Piştim Yandım

3. Ticaret savaşlarının kaza na nı olmaz. Herkes yara alır. Az yarala. nanl ar olur çok yara la nanlar . Şimdi çıkmış birileri TR bu işlerin orta noktası falan işte mobilya halı çin buraya hammadde taşıyacak üretim falan hop ver elini ABD falan olacamış haberleri pompalanıyor. Allah akıl fikir versin. Made in Turkey yazılı apple ları ABD de göreceğiz maşallah maşallah.

4. ���� İYİ Gelecek
    @iyi_glck
    ·
    4s
    Müsavat Dervişoğlu ; “Erdoğan’ın dostu Trump’la yeni maceralara yelken açacağı anlaşılmaktadır. Sadece onunla değil Netenyahu’da artık aynı gemidedir. Şimdiden tarihe not düşüyorum; bu üçünün birlikte poz verdiği günleri de göreceğiz!â€

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Ticaret savaşlarının kaza na nı olmaz. Herkes yara alır. Az yarala. nanl ar olur çok yara la nanlar . Şimdi çıkmış birileri TR bu işlerin orta noktası falan işte mobilya halı çin buraya hammadde taşıyacak üretim falan hop ver elini ABD falan olacamış haberleri pompalanıyor. Allah akıl fikir versin. Made in Turkey yazılı apple ları ABD de göreceğiz maşallah maşallah.
    Bunu fon yöneticileri var 10 gündür anlatıyorlar millete ABD keriz ya tarifeleri arka kapılardan deleni delerim dese ne diyecek

6. piyasa 16.30 ABD açılışını beklemeye geçti.
    bir kahve içim bende

7. Altın 3075 direnc onsda çay parasına şort açtım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. JPMorgan/Dimon: Henüz temerrüt görmüyorum ama bunun olmasını bekliyorum

JPMorgan/Dimon: Resesyon muhtemel bir sonuç
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 66/1002 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz