Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bir de Bagfs bedelli yapacak ya, acaba bunu satıp bedelliye para mı ayarlıyorlar, bu hareketleri anlamlandıracak başka bir şey aklıma gelmiyor, liman 100'er metre büyümüş, temettü veriyor falan.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Her şey olabilir.
Ben BAĞFAŞ tan çıktıktan sonra EGGUB e girebileceklerini düşünüyorum.
Sonuçta kar eden temettü veren bir şirket.
Altın yere düşmekle değerini kaybetmez.
Sabır göstermekten başka çaremiz yok malesef.
Keşke Bagfs yerine EGGUB kısada yüzde 50 yapmış olsaydı. Biraz satar başka hisselerden alabilirdik. Mesela 1/3 ünü 90-100 arası satabilseydik. (Tamamını satmayı aklımdan bile geçirmem, bu benim stratejim)
Kısmet
Liman büyütme çalışmaları bitince o rakamlarda olacağını hesaplıyordum ama biraz tahtacının pasif olması bir de konjonktürel sebeplerde o rakamlara gidemedi maalesef ama gerçek bir fiyatlama olmadıkça bekliyorum ben de, günlük marjlardan yararlansaydık belki 100 üstünde satmıştık, sabah satana akşam 3-4 lira aşağıdan yerine koyduruyor, böyle saçmalık olur mu.
Bagfs 5. tavana giderken biz 60'lı fiyatlardan kurtulamadık bir türlü, altın değerindeki şirketi mkla değiştiriyorlar, olacak şey değil, bedelliyi bizim sırtımızdan hal edecekler gibi.
Yer İmleri