Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8009 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yaw çıtak cevabı kendinde biliyon.

nah alırsın diyecek.

bu kadar basit.

abd de derki ozaman benim firmalarımdan kazandığın paralar ne olacak diye sorar. çin abd tahvili alırken parayı ağaçtan toplamadı abd ye borçlu bunu. teknolojiyi bana getirdiler diye bir de üstüne dua ettirirler adama.

batacak olan ülkeye çin neden borsasına yatırım yabıb durmuş

enayiler zengin oluyor heral ?
    o zaman

amerika'nın ayakta kalmasını ilk önce ÇİN ister...

amerika olmasa ÇİN 1,5 milyar insanının besleyemez.. diyebilirmiyiz

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    o zaman

amerika'nın ayakta kalmasını ilk önce ÇİN ister...

amerika olmasa ÇİN 1,5 milyar insanının besleyemez.. diyebilirmiyiz
    Mesele Abdya da Çin meselesi değil, mesele ülkeler meselesi hiç değil. Mevzu daha derin...

Abd yi kuran Pentagon ya da Abd derin devleti değil, Abd yi kuran küresel güçtür. Bu güç ne zaman Pentagon ile sürtüşmeye başladı, Abd yi kısmen terk edip yatırımlarını ve yeni yerleşim bölgesini Çin olarak belirledi. Çin ile yeni bölgesinde büyürken kendisine sırtını dönen Abd ye de gereken dersi vermesini biliyor-bilir... Bu sermaye gücünün bu Dünyadaki son bölgesi Çindir, bundan sonrası da tufandır... Tufan esnasında ne Abd kalır ne Çin...

Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Mesele Abdya da Çin meselesi değil, mesele ülkeler meselesi hiç değil. Mevzu daha derin...

Abd yi kuran Pentagon ya da Abd derin devleti değil, Abd yi kuran küresel güçtür. Bu güç ne zaman Pentagon ile sürtüşmeye başladı, Abd yi kısmen terk edip yatırımlarını ve yeni yerleşim bölgesini Çin olarak belirledi. Çin ile yeni bölgesinde büyürken kendisine sırtını dönen Abd ye de gereken dersi vermesini biliyor-bilir... Bu sermaye gücünün bu Dünyadaki son bölgesi Çindir, bundan sonrası da tufandır... Tufan esnasında ne Abd kalır ne Çin...
    +++
    bunları biliyorum
    küresel güç parasını çin'e çekti... askeri güç abd'de
    oyun değişir ve paranın yanında, askeri gücü'de çin'e taşırlarsa... o zaman yandığımızın resmidir.
    2 milyar kişiler
    ve ben çinlileri hiç sevmiyor ve onların gerçekten korkulması gereken, dünyanın en insafsız milleti olduğunu düşünüyorum
    çin işkencesi sözü boşa söylenmemiştir.
    Allah kimseyi çinliler ile savaşmak zorunda bırakmasın.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    +++
    bunları biliyorum
    küresel güç parasını çin'e çekti... askeri güç abd'de
    oyun değişir ve paranın yanında, askeri gücü'de çin'e taşırlarsa... o zaman yandığımızın resmidir.
    2 milyar kişiler
    ve ben çinlileri hiç sevmiyor ve onların gerçekten korkulması gereken, dünyanın en insafsız milleti olduğunu düşünüyorum
    çin işkencesi sözü boşa söylenmemiştir.
    Allah kimseyi çinliler ile savaşmak zorunda bırakmasın.
    Tarih bir bilimdir ve maalesef içinde insan denilen yaratık yüzünden yalana bolca kaçan da bir bilimdir...

Lakin yine o tarih der ki insanoğlu ne yaşadıysa aynısını farklı zamanlarda yine yeniden yaşar, yaşayacak. Bahsettiğiniz Çin devasa güç haline geldiğinde geçmişin bedelini ödetecek. 1800-1950 arasında Çini sömüren inim inim inleten Japon İmparatorluğu da bedel ödeyecek, yıllarca onlardan kan çeken biz Türkler de bedel ödeyecek, her yere salça olan Britanya Krallığı da bedel ödeyecek...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •