Tesekkürler bülent bey bi sonraki duruşma tarihini söylersen inşallah katılacağım
Tesekkürler bülent bey bi sonraki duruşma tarihini söylersen inşallah katılacağım
Bugün itibari ile itirazım ilk incelemeden geçerek Danıştay ilgili daire başkanlığınca dava açıldı bakalım nasıl sonuçlanacak
Bülent bey duruşma tarihi hakkinda bilgi verirmisin. Katılmaya çalışacağım.
Bı gelişme yok mu Arkadaşlar
Duruşma hazirana atıldı. İdare mahkemesini beklemeye karar verdi mahkeme. Bugün dosyaya baktım Eskişehirden müdahil olan bir arkadaş var. Benim gözümden kaçmış hakiminde gözünden de kaçmış olmalı duruşmada gündeme gelmedi. Anadolu adliye 2020/3 nolu ana dosya ya ve birleşen dosyaya diye müdahale dilekçeni tekrar verirsen iyi olur. Çünkü birleşen dosyayı kazanma şansımız var
Yazdıklarım hem yatırım tavsiyesi değil hem de hukuki tavsiye değildir. Herkesin aklı var. Bizim oralarda bir deyiş vardır , " Bağa akil verma para ver"
Benim eskisehirli olan. Başvurmuştum. Fakat müdahil olduğuma dair hiç bir yerden teyit alamadım. Avukat bilmiyor adliye bilmiyor. Sizde davaya katılım gostermen şart diyorsun. Tekrar dilekçe vereyim o zaman yada duruşma tarihini bilirsem katilmaya calisayim.tesekkurler Bülent bey
Bu kez sadece eski dilekçemi hatırlatarak müdahillik talebimi yineledim. Bilmem nolur. Burodaki reddetmiş olabilir dedi. Bakalım..
Mahkeme günü ne zaman Bülent bey
Yer İmleri