Sayfa 136/307 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2451 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Kchol düzelmediği sürece burada yukarı sağlam trend olmaz.
    Ancak ufak tepkiler.
    Kchol niye bu kadar negatif ayrıştı? Bu nedenlerin ardında ne gelecek?

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    OYUN PLANIM......KISA VADE....

SIMULASYON-1.....DOLAR-TL NIN SELAMETI UCUN....BORSANIN ZARARDA TUTULMASI....PARANIN BORSADA KILITLI KALMASI....

KENE SHORT.....

birinci kademe.....10 500

ikinci kademe.......10 700....

uc ve dorde gitmesi imkansiz.....

unutmayin.....ben kuzuyum....BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR...RACONLARI BEN KESERIM....GRAFLARI BEN CIZARIM....babo ya yorumla lem beni derim.

banka.....YABANCININ YENIDEN GIREBILMESI UCUN....DUSURULECEK....

bu SIMULASYONU yaparken....yazmadigim kendime sakladigim iki sey daha vardi.....

1....merkez bir ayda piyasaya 45 milyar dolar verdi....PIYASADAN BUNUN KARSILIGI OLAN....TL YI CEKTI.....TURK LIRASI YOK.....oyleyse borsaya girecek parada yok....

2.....EURO-DOLAR....1 den 1.13 e firlayinca....TURKIYEDEN EURO KOKENLI PARADA KACMAYA BASLADI....cunki euro-dolar 1.25 e basilacak korkusu hakim....

3.....MERKEZ BANKASI VE EKONOMI YONETIMI.....feci sikisti....DOVIZ YOK....care arayacak....persembe bu careyi ilan edecek.....yoksa KONSOLOS maaslarini odeyemez hale geliriz....

efenim....bunlar tehhhnik analizde var.....POHUMU VAR.....ha ha ha

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    mb 500 puan yukari 500 puan aŞaĞi sonra yİne 200 puan aŞaĞi 500 puan yukari ne bÖyle yilin sonunu bulur bÖyle endeks 200 dolari gÖrÜr bÖylece. BikmiŞ abİ hazİran 2025 de uÇuŞ baŞlayacak 2026 yili İse altin yili ocalacak dİyordu nasil olacaksa..kuzu İle ÖrtÜŞmÜyor ayrica bu feza olayi bu yil yatar gİbİ.
    cevdetim....

topigi bastan sona okursan sunu gorursun....

1....DIBE YAKLASTIK ARTIK MAL SATILMAZ....MAL ALINIR....

2....DIP ARAYISINDAYIZ....bu dip arayisi....UC AY surecek...bu uc ayda FURUSARAK FECI PARA YAPIYACAGIZ....ve topik yapiyor bunu...suan icinde oldugum pozizyonda para yaziyor.

3....BU 3 AYDA MALA YERLESTIK MI.....onumuzdeki 5 yilda FEYZADAYIZ diyor.....bu hokumet degisecek diyor....bu hokumetin degisisecegi isaretini veren her sinyal....borsayi ucuracak....misal ERKEN SECIM ilan edilse....borsa aninda ikiye katlar diyor....

yazilarimi iyi okuyun....hicbir yazim BOS DEGILDIR.....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    135 PUVAN kari aldim....10 365 den caktim....maliyet 10 500 idi...

KENE 4 kademeden.....sadece ilkini alabilmis isen....ve dusus baslarsa....KARI AL...devrisi gun tepeden yeniden shoru cak.

10450 ye gelecek yarin.....suan 10380....kapanisa 5 dakka var.
    Kuzum tek kademe short'u da kaptırdın.10450 ye de gelmedi bu durumda strateji ne?

Alıntı Originally Posted by taka Yazıyı Oku
    kuzu demek Çitak demek bikmiŞ demek yanİ Şu demek.sira diŞi aykiri dÜŞÜnÜp balyalayanlar demek.
    Ben garİpte arada sallayan demek.
    bu dogru....CITAK....belki kendisi bilmiyor bunu....ama...sadece teknik analist degil...yazilarinda graflari yorumluyan DERIN BILGILER var...

benim nezdimde....babo gibi....STRATEJIST .

ONA....teknik analistsin dersen....hakaret edersin.

evettttt....ekrana baktiginda ne goruyorsun....PARALAR KUZU YA AKIYOR....

astigi SIMULASYON-1 i piyasa yapici uyguluyor....

sonuc.....GRAFLARI KUZU CIZIYOR....

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu SIMULASYONU yaparken....yazmadigim kendime sakladigim iki sey daha vardi.....

1....merkez bir ayda piyasaya 45 milyar dolar verdi....PIYASADAN BUNUN KARSILIGI OLAN....TL YI CEKTI.....TURK LIRASI YOK.....oyleyse borsaya girecek parada yok....

2.....EURO-DOLAR....1 den 1.13 e firlayinca....TURKIYEDEN EURO KOKENLI PARADA KACMAYA BASLADI....cunki euro-dolar 1.25 e basilacak korkusu hakim....

3.....MERKEZ BANKASI VE EKONOMI YONETIMI.....feci sikisti....DOVIZ YOK....care arayacak....persembe bu careyi ilan edecek.....yoksa KONSOLOS maaslarini odeyemez hale geliriz....

efenim....bunlar tehhhnik analizde var.....POHUMU VAR.....ha ha ha
    Çare faiz

yarın arttırır mı

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BEKLENTI VE PIYASA YAPICI.....

BEKLENTI.....uc sekilde paraya cevrilir PIYASA yapici tarafindan.....yarin....2 ciyi uyguluyacak....o yuzden kari aldim bugun....

2 cide....POZIZYON ALACAGIM....gelir aninda yazarim.

FAIZ ACIKLAMASI....daha ziyade....parite politikasi ustu ortulu bicimde.

1 cide....beklentiyle 500 puvan yukari....

2 cide....beklentiyle 500 puvan asagi....

3 cude....200 puvan asagi ve sonra 500 puvan yukari.....tersi....200 puvan yukari ve sonra 500 puvan asagi....

POZIZYON HAZIRLAMA.....hold-up bir sure....sikintili piyasa...ne olur ne oldurur....birden ve aniden....SILKELEME.....CIFT TUZAK...ve ben anlarim....HANGI POHHHU YIYECEGINI....POZA GIRERIM.

bugun ve yarin PIYASAYI HAZIRLIYOR....hold-up i yapti....SILKELEME yapti....CIFT TUZAK yarin.

yaw bunlar tehhhnik analizde yok ki....kim iker tehhnik analizi lem....ha ha ha

lise mezunu bi cocuga iki gunde ogretecegin BILGI....tehhhnik analiz.....bilgi olurmu lem...MEZAR TASIN OLUR.

temam onuda ogren....iki gunde ogrenirsin....KULTURUN ARTAR....para filan yapmaz o....
    CIFT TUZAK ta....notr bekliyecen....HER 100 PUVANDA KARI ALACAKSIN.....235 PUVAN KAR CEBIMDE....DEVAM.

yarin ki tepede....SHORTLAYIP.....YATACAKSIN.....KODUGUN PARA IKI KATINA CIKTIMI KAPATIP...TUYECEKSIN....5 IS GUNU.

Sayfa 136/307 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •