Sayfa 452/563 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,043
     Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

GERİM ALIM DEĞİL DE, SANKİ GERİ SATIM DEVAM EDİYOR GİBİ...

3-4 TL lik marjları bir saatte yapabilecek kadar da hisse ellerinde toplu.. İstedikleri zaman çok rahat işlem yapıyorlar.. gerisi hikaye...

Çeyrek bilançonun gelmesine tam 15 iş günü kaldı, bu bilançodaki net kar rakamını, 2024/12 aylık bilançodaki net kar rakamıyla (1.757.270.000.-TL.) karşılaştırdığımızda ortaya nasıl bir görüntü çıkacak, göreceğiz...Çünkü bu yılın sonu çok büyük sürpriz....!!!!

Aracı kurumların AR-GE leri kendilerine AR-GE....bizlere pek değil...ağızlarından laf zorla çıkıyor, Küçük yatırımcıların işine yarayacak şekilde internette veri paylaşan da çok az....3 aşağı 5 yukarı rakamlar şimdiden zaten belli...
    Son düzenleme : loruhlano; 17-04-2025 saat: 11:18.
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,043
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    SN LORUHLANO
    şirket satın aldığı payları geri satım yapamaz. SPK nın izin kararında 1 ay satmama gibi bir hüküm vardı. zaten satsalar bildirmek zorundalar...

daha önce yazdım sn Wuhanlı da yazdı piyasada pek lot kalmadı. eğer belli bir fiyata gelirse belki satan bir kaç kişi daha çıkabi,lir ya da belli fonlar kar ettik yaşasın deyip çıkabilirler. ama bir çok hissedar için sanırım 5 dolarlar ya da eski zirve olan 140 lardan satabilecekler çıkabilir...

biz de düşünmüşüzdür. hissemiz sağolsun geçen yıl yerine bu yıl epey mesafe kat etti. geçen yıla baktığınızda bu mesafe gerilemesi ama bir çok analist 10 dakika öncesine göre işlem yapmakta. sadece yılbaşı fiyatını hatırlayıp bakıyorlar. 75 lerden alan ya da 80 den için çok iyi kar... ister istemez hisse değişimi yaparak çok kar edebileceklerini düşünüyorlar. eğer bir hedefiniz var ise zamanlamasını da yaparsınız ama yoksa anlık değişimler bakarsınız ters gider...

mesela sn wuhanlı bu gün düşebilir diye nakit ayarlamıştı. dün alınsaydı hem temettü vermiş hem de epey bir yükselmiş olacaktı. hakeza yarın bakarsınız başka şey olur... önemli olan hissede anlık fiyatlar yerine hedeflerdir diye düşünmekteyim...yönetim ve ana hissedarlar da muhtemelen artık düşüş istemiyorlar ki bu kadar büyük bir geri alım var...

4. Yeterki hisse düşmesin, ekstra almasakta olur..

Bugun de geri alimda sirket..en iyi alıcı İş yine..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,043
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    SN LORUHLANO
    şirket satın aldığı payları geri satım yapamaz. SPK nın izin kararında 1 ay satmama gibi bir hüküm vardı. zaten satsalar bildirmek zorundalar...

daha önce yazdım sn Wuhanlı da yazdı piyasada pek lot kalmadı. eğer belli bir fiyata gelirse belki satan bir kaç kişi daha çıkabi,lir ya da belli fonlar kar ettik yaşasın deyip çıkabilirler. ama bir çok hissedar için sanırım 5 dolarlar ya da eski zirve olan 140 lardan satabilecekler çıkabilir...

biz de düşünmüşüzdür. hissemiz sağolsun geçen yıl yerine bu yıl epey mesafe kat etti. geçen yıla baktığınızda bu mesafe gerilemesi ama bir çok analist 10 dakika öncesine göre işlem yapmakta. sadece yılbaşı fiyatını hatırlayıp bakıyorlar. 75 lerden alan ya da 80 den için çok iyi kar... ister istemez hisse değişimi yaparak çok kar edebileceklerini düşünüyorlar. eğer bir hedefiniz var ise zamanlamasını da yaparsınız ama yoksa anlık değişimler bakarsınız ters gider...

mesela sn wuhanlı bu gün düşebilir diye nakit ayarlamıştı. dün alınsaydı hem temettü vermiş hem de epey bir yükselmiş olacaktı. hakeza yarın bakarsınız başka şey olur... önemli olan hissede anlık fiyatlar yerine hedeflerdir diye düşünmekteyim...yönetim ve ana hissedarlar da muhtemelen artık düşüş istemiyorlar ki bu kadar büyük bir geri alım var...
    bazılarını espri olarak yazıyorum......(Al-sata başladığım yıl, 1979 İstanbul/ Vakıfhandı, Türkiyede borsa yoktu.)
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    bazılarını espri olarak yazıyorum......(Al-sata başladığım yıl, 1979 İstanbul/ Vakıfhandı, Türkiyede borsa yoktu.)
    anılarınızdan arada bahsetseniz! mesela H. Kahraman gibi satmasaydım milyarderdim dediğiniz zamanlar oldu mu? benim gibi tövbekar olmadığınıza göre iyi bir al satçısınızdır diye düşünmekteyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,043

*AÇILIŞTAN İTİBAREN AKTİF İŞLEM ANALİZİ*
    ...

Sayfa 452/563 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları