Sayfa 453/475 İlkİlk ... 353403443451452453454455463 ... SonSon
Arama sonucu : 3793 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Temettuleri yiyecek misiniz, hisse mi alacaksiniz..

Ben:Hisse alacam..

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    anılarınızdan arada bahsetseniz! mesela H. Kahraman gibi satmasaydım milyarderdim dediğiniz zamanlar oldu mu? benim gibi tövbekar olmadığınıza göre iyi bir al satçısınızdır diye düşünmekteyim.
    Olmaz mı, defalarca hem de... Ama borsa da işlem tarzı tamamen bir karakterdir, sonradan olmaz, kişisel yapınızla, doğuştan gelen özelliklerinizle, uzun süreli sabır gücünüzle direkt alakalıdır, bu özellikler de Türk yatırımcılarının maalesef %99 unda yoktur...dolayısıyla bende de yoktur.. Genelde kısa vadeciyimdir...(Şartlar zorlamadıktan sonra..)

Not: Harun Kahraman zaten milyarderdir, Öyle yazarak espri yapmıştır...Türkiyedeki en varlıklı borsacılar arasındadır...
    ...

Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Temettuleri yiyecek misiniz, hisse mi alacaksiniz..

Ben:Hisse alacam..
    Hisse Alarko olduğu için bu yıl temettüyle hisse almak mantıklı, nedeni de hisse daha 2025 yılı operasyonuna ve formasyonuna başlamadı..piyasaya aşırı uyum sağladı, başlayamadı.....Yılbaşından beri yaptığı prim de hala %8,21... Bu sebeple..
    Muhtemelen yine piyasayla birlikte yeni formasyonuna başlayacaktır....>>>121,39 ilk etap olarak
    Son düzenleme : loruhlano; 17-04-2025 saat: 14:45.
    ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    bu twitter gerçekten cehalet kervanı... vatandaş yazmış. temettü hala yatmadı... ulan geri açıkça yazmışlar ayın 17 sinde verilecek hesaba ayın 21 inde yatacak ( bak yönetim gene hafta sonunu kullanmış. ben 23 nisanı da kullanırlar diye düşünmüştüm ama o zaman hafta sonunu kullanamıyorlardı)...
    müptezel -artık kendini üstat ilan etmiş- viop çöktü. orada daha düşük fiyatlanıyor... mahlukat 2.6 TL temettü çıkınca düzelir... gerçekten kendini üstat ilan ediyor, şimdilerde Türkiye ekonomisi kurtarma yazılarını Alark başlığı ile yazıyor... neden suç duyurusunda bulunulduğunda başına gelecekleri bilmiyor mu? evet bilmiyor. İş bankasının yaptığını Alark yönetimi de yapmalı. daha önce defalarca leylayı yönetimin başı ilan etmişti. şimdilerde yatırım yok vs demekte. holding değil bakkal dükkanı, berbat yönetiliyor. kar cebellezi ediliyor ( hani faaliyet yok diyenlere tam Çağdaşca yanıtlar veriyor) ...
    küfürün bini bir para... gerçekten ülkede cehalet kervanı neresi?

not hisse temettüsünü kullanacağım. oğlumunkiler hisse senedi olacaklar

...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    "Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 17.04.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 98,80 TL - 95,35 TL (ağırlıklı ortalama 97,23 TL) fiyat aralığından toplam 1.018.062 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.

Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 18.080.958 TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 4,157'dir."

eee geriye ne kaldı sn 101... artık verenlerde diğer kısmı çoğunlukta. zaten İşten alınanlar da bir şekilde mesela bugün 200 000 lot küçük yatırımcıdan olmalı...

"

7.094.896 + 1.018.062 = 8.112.958

Hayırlı olsun
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. 5 milyon lot daha kaldi alınacak..
    Onu da x de, aliveli muptezeli sayesinde ky dan kolaylikla toparlarlar..bugun 1.1 milyon lot satışın diger kısmında olduğu gibi..

Bofa da devreye girmiş bugun,kopekbaligi kokuyu almış..

Sayfa 453/475 İlkİlk ... 353403443451452453454455463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •