Sayfa 2167/2197 İlkİlk ... 11671667206721172157216521662167216821692177 ... SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 17,329 - 17,336 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

https://www.yandex.com.tr/video/prev...60848527184927

https://www.yandex.com.tr/video/prev...06330214736647

Yalnız her gün birileri itirafçı oluyor.....
    Sen de itirafçı olacak mısın aywaaaaaa...!
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    https://www.yandex.com.tr/video/prev...60848527184927

https://www.yandex.com.tr/video/prev...06330214736647

Yalnız her gün birileri itirafçı oluyor.....
    Sen de itirafçı olacak mısın aywaaaaaa...!
    Tamam işte, yolsuzluk yapanlar temizlensin...Sağlam durabilenler, İmamoğlu'nun takım arkadaşı olacaklar. Temizlenmesi gereken çok kişi var.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 19-04-2025 saat: 18:35.
    @erefefik

3. Vasili Çuykov
    @Camuriyet31
    ·
    2 Nis
    Nurizade yarra çıkardı sallaya sallaya geziyor. Kariyerini sikmediği sanatçı kalmadı manyak amına koyduğum hahahahaha.
    Nurizade Boykot
    @nurizade_boykt0
    ·
    11 Nis

Parodi hesabı
    Gözaltına alınıyorum
    ))))))))))))))))))))
    @erefefik

4. Nurizade Boykot
    @nurizade_boykt0
    ·
    18 Nis

Parodi hesabı
    Beni içeri atarlarsa, seçimi kazanırsak beni içerde unutmayın. Beni de çıkartın.
    @erefefik

IBANoğlu'nun işi bitti, fişi çekildi

ÖZGÜR kaldı ÖZEL

6. #SONDAKİKA

İstanbul Büyükşehir BB Ekrem İmamoğlu: “Bu ülkenin yediden yetmişe her bir vatandaşı, olanı biteni bütün çıplaklığıyla görüyor.

Kimse bu yalanlara, iftiralara, fitnelere, kumpaslara pabuç bırakmaz. Sen bu ülkenin köylüsünü, çiftçisini ne zannettin?
    Dıt dırı dıt dııttt...
    @erefefik

7. Fazla bir önemi olmayan(bilmiyoruz tabii, derin araştırılırsa başka şeyler de çıkabilir), yöntem açısından önemli bir açık istihbarat örneği:

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...patti-23317427

Annem beni akıl hastanesine kapattı

Zorla uyutuldu. “Tarkan’ın menajeriyim” diyen, çakmakla kendini yakmak isteyen, babasından 20 yaş büyük olduğu halde ‘Beybaba’ diye hitap edenlerle aynı hastanede yattı. Peki bunlar neden başına geldi? Ben hiçbir yorum yapmayacağım. Türkiye’nin en ünlü boşanma avukatı Kezban Hatemi’nin oğlu Mehmet Ali Hatemi size son bir buçuk yıldır yaşadığı kâbusu anlatacak. “Yok artık” diyeceksiniz
    İki gece annemde kaldım. Korkunçtu. Sıkıntı ve stresten uzak kalmak için evi terk etmiştim ama annem ve babam daha da beterdi. Onlara karşı çıktığım için olayı kişiselleştirmişlerdi. Katlanamadım, bir otele yerleştim. Ertesi akşam oda telefonu çaldı, resepsiyon müdürü “Odanıza silah kabzası gösteren, polis olmadığına emin olduğumuz insanlar çıkmak için diretiyorlar” dedi. Bir telefon daha: “Yakındaki gece kulübünün korumalarını alıp geldiler, onlar da çıkmak istiyor. Ellerinde vesikalık resminiz var. Belli ki takip edilmişsiniz. Annenizin sizi merak ettiğini söylüyorlar” dedi. İstanbul’dan bir süreliğine ayrılmaya karar verdim.
    “KEZBAN HATEMİ İŞİN İÇİNDEYSE BİR BİLDİĞİ VARDIR”

Ve siz Güney’e gittiniz.
    - Pazartesi İstanbul’a döndüm. Galerime gittim. Kapıcı “Ali Bey sizi karanlık tipler sordu” dedi. Aşağı indim. “Buyrun beyefendi” dedim. Sivil kıyafetli adam polis rozeti gösterdi. “Mali şube. Emniyet’e gelip ifade vereceksiniz” dedi. “Bir avukatı yanında başka bir avukat, savcı ve mahkeme kararı olmadan götüremezsiniz” dedim. Diğer sivil polisleri alarak benimle galeriye çıktı. Sonra içeri yine bir sivil kişi geldi ve omzumu sıkarak “Kanser tedavisini reddetmişsiniz. Bu suç. Bizimle merkeze geleceksiniz” dedi. Çok sonradan onun karakol amiri olduğunu öğrendim.

Anlattığınız kadarıyla tedaviniz bitmişti ve tetkikleriniz sürüyordu. Böyle olmasa bile tedaviyi reddetmek suç mu?
    - Herkes tetkiki de tedaviyi de reddetme hakkına sahip. Bu kişinin kendi vücut bütünlüğü. Ben hiçbir şeyi hiçbir zaman reddetmediğim gibi böyle deli saçması bir suç da olamaz. O gün yanına gitmek üzere sözleştiğim annemi aradım, açmadı. Avukat ve tek gerçek dostum olan Zeynep’i aradım. Zeynep bana bir avukatın numarasını yolladı. Avukat bey, “İki avukat yolluyorum. Onlar adımını atmadan ne ifade ver ne de yola çık” dedi. Zeynep, Baro Avukat Yardım Ünitesi’nden yardım istedi, barodan da bir avukat geliyordu. Bu arada galerideki odama kapanan polislerin aralarında konuştuklarını yardımcım anlattı; “Annesi, babası ve eşi yapmış bunu. Vesayet altına alınmaya çalışılıyor” gibi laflar. O sırada Baro Yardım Şubesi’nden gelen avukat “Kezban Hatemi işin içindeyse bir bildiği vardır” dedi. Diğer iki avukat, ardından ellerinde bir kâğıtla iki polis daha geldi. Avukat elinde kâğıtla şöyle dedi: “Ali Bey bu halis munis, hâkimce imzalanmış bir mahkeme kararı. Anladığım kadarıyla tamamen hukuksuz. Aileniz sizi özel bir akıl hastanesine zorla yatırma kararı almış. İçeridekiler zor kullanacak. Cüzdanınızı ve telefonunuzu burada bırakın çünkü orada yasak.”
    Avukat beyi aradım, “Kezban Hatemi deyince akan sular durur” dedi. “Niye çok mu seversiniz?” diye sordum, “Bir sevgisizliğimiz yoktur ama sayarız” dedi.
    10 polis beni bir Doblo’ya bindirip özel bir akıl hastanesine götürdüler.
    Bu arada anneniz hiç sizi görmedi mi?
    - 10’uncu gün yardımcım İsmail “Zeynep Hanım Çağlayan Adliyesi’nde bekliyor. Karara itiraz için 10 günlük hak düşürücü süreniz var. Her sayfasını imzalamanız için bir dilekçe yazdı” dedi.
    İmzalarken bir anda annem belirdi. “İmzaladığın ne?” dedi. “Anayasal hakkım” dedim. “Göreceğiz o anayasal hakkı” dedi. Meğer doktorların itirazı üzerine yetkili doktor o gün annemi çağırmış. Birlikte odasına girdik. “Sizin ve hocamın medyatik kişiliğinizden yola çıkıp size inandık, güvendik ve beyefendiyi buraya yatırdık, tetkik süremizi de uyguladık. Ama bütün hastane bana karşı ayaklandı çünkü bu bulguların hiçbiri Ali Bey’de yok. O yüzden bir daha böyle bir kuruma da girmesini engelleyecek şekilde ‘Akli dengesi yerindedir’ raporu vererek kendisini taburcu etmek zorundayız” dedi. Annem döndü, “Lütfen, hâkime burayı özel hastane diye seçtirdik. Parasını ödüyoruz, tutabildiğiniz kadar tutun çünkü o kanser hastası. Ne kadar yaşayacağı belli değil zaten” dedi.
    Doktor Bey “Çıkarmak zorundayım. Böyle birini Bakırköy’e yatırsaydınız ertesi gün çıkarırlardı. Biz tutabildiğimiz kadar tuttuk” dedi.
    Hastaneden çıkınca olup biteni öğrendiniz mi?
    - İnsan hayatıyla ilgili böyle bir karar ancak Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir devlet hastanesinden alınan raporla ve o kişinin yargıç huzurunda dinlenmesiyle alınabilir.
    Güney’e gittiğim gün, annem, babam ve eşim hayatımda adını duymadığım bir hastaneye gitmiş. Adı Avrupa Florence Nightingale. Benim ameliyat olduğum Gayrettepe Florence Nightingale değil. İsimleri aynı ama benim gittiğim, 6 hastaneden oluşan grubun üyesi olmayan bu hastane İstanbul Bilim Üniversitesi’ne bağlı.
    Bu hastanede Prof. Dr. Çavlan Çiftçi adlı kardiyologdan şöyle bir rapor almışlar: “Hastanemizde kanser tümörü operasyonu, hipertansiyon, panik atak, majör depresyon tanılarıyla son bir yıldır izlenmekte olup tedavilerine gelmemiştir.” Başına da “İlgili makama” yazmış. Rukiye Özer adlı hâkim de hastayı çağırmadan böyle bir mahkeme kararına imza atmış.
    Annem talebinin altına bir de “... adlı özel hastaneye yatsın” yazmış. Yasalar gereği, yatıranın hastaneyi seçememesi lazım.
    Hastaneden çıkar çıkmaz ne yaptınız?
    - Bir avukat buldum. Ona “Evden çıkış nedenim Zeynep değil, annemle bir görüşme ayarlayabilir misiniz?” dedim. Bir hafta sonra avukat aradı, “Swissotel’in lobisinde bekliyoruz” dedi. Gittim, mirastan feragat etmemi istediler. “Akıl hastanesinden çıktım, üstüne adım atıp mirastan mı feragat edeceğim? O ıskat ediyorsa etsin” dedim. Annem “Tam da o yüzden feragat etmeni istiyorum. Çünkü biz Emir ve Zeynep’i torun kabul ediyoruz. Sen iblisle torbaya girdin. İblis tohumlarından Emir ve Zeynep’i korumak için feragat edeceksin!” dedi. Orayı terk ettim.
    Alttan ikinci paragraftaki isim tanıdık mı? Son günlerde ismi çok geçiyor sanki? Asıl önemli olan hakime hanım...)))))))))))))
    ''Dişil Güç'' diye çok mesajlar yazmıştım. Sevan Nişanyan'ı hiç unutmayalım.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 20-04-2025 saat: 10:10.
    @erefefik

Yazdıklarının grafiği bu mu Aywaaaaaa...!

İnşallah tam tersi olsun...
    Memleket huzur bulsun...
    Bu millet 1908 den beri bir rahat yüzü göremedi.....
    Yorgun savaşçıyız ...

Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 2167/2197 İlkİlk ... 11671667206721172157216521662167216821692177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •