Sayfa 266/268 İlkİlk ... 166216256264265266267268 SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Şirket 950 milyon geri alımı 3 yılda gerçekleştireceğini ilan etti. Bir yılda yaklaşık 265 iş günü var. 3 yıl, 795 iş günü eder.
    Buna göre her seansta 1 milyon alım yapsalar 3 yıl sonunda 795 milyon eder. Alım vaadine göre her seans 1 milyon alım, yaklaşık 155 seans da 1 milyondan fazla alım yapılması gerekiyor.
    Bir başka deyişle her seans yaklaşık 1 milyon 195 bin adet alım.

2. Sn. mzffr..
    Operasyon bitince mi gelinsin buralara.
    Sanki o güne kadar rahat vermeyecek gibi.
    Mpark gibi falan alsa iyi olmaz mı?
    Ala ala götürmek
    Bunun amacı basa basa almak

3. info , bank of ne boksa manyak gibi satıyorlar ortada haber yok bir şey yok bizde kutmana kızıyoruz karşıdaki adam satmaya karar vermişse fiyat gözetmeden ne yapacaksın bütün şirketin parasını verip kağıdı mı tutacaksın hangi banka kağıdığını tutabildi bankalar batdı mı yok almanya euro figter uçakların satışını durdurmuş neymiş ülkedeki siyasi istikrarsızlık varmış lan ****** sana ne benim iç sorunlarımdan bu ülkede ister kabul et ister etme bir hukuk var sen maniplasyon yaparak ülkeden çıkıyorsan çık seni tutan yok bu kötü günler geçecek ekonomik olarak merkez bankası yapması gerekeni yapıyor orada bir sıkıntı yok muafelet kızgın diye bu ülke batmayacak global holdingde doğru yolda her şey değerine gelecek nasıl şu an yollarda togg varsa yakın bir zamanda da havada kendi uçağımız kaan olacak istersen götünü yırt bunlar olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by ayı boğan Yazıyı Oku
    info , bank of ne boksa manyak gibi satıyorlar ortada haber yok bir şey yok bizde kutmana kızıyoruz karşıdaki adam satmaya karar vermişse fiyat gözetmeden ne yapacaksın bütün şirketin parasını verip kağıdı mı tutacaksın hangi banka kağıdığını tutabildi bankalar batdı mı yok almanya euro figter uçakların satışını durdurmuş neymiş ülkedeki siyasi istikrarsızlık varmış lan ****** sana ne benim iç sorunlarımdan bu ülkede ister kabul et ister etme bir hukuk var sen maniplasyon yaparak ülkeden çıkıyorsan çık seni tutan yok bu kötü günler geçecek ekonomik olarak merkez bankası yapması gerekeni yapıyor orada bir sıkıntı yok muafelet kızgın diye bu ülke batmayacak global holdingde doğru yolda her şey değerine gelecek nasıl şu an yollarda togg varsa yakın bir zamanda da havada kendi uçağımız kaan olacak istersen götünü yırt bunlar olacak.
    Satanların yabancı olduğunu mu zannediyorsunuz? Aşağıya baskı kuruyor ucuzdan alsın diye. Bakalım bugün ne kadar almış olacak? bu fiyattantüm hissenin %20 sini alabilir 2,5 milyarla. 12 Mayısda da 3 aylık bilanço var. Bakalım 2,5 milyar ne kadar kar yazacak bilançoya?

5. bak ozy kardeş ben %100 yabancı satıyor diye iddaa etmiyom genelden özele inmek gibi düşün yaklaşık mart 19 dan bir genel olarak borsada bir yabancı satışı var eğer globalın takasını incelersen sın toparlanma bank off , özellikle deutsche bankın alımlarıya gelmişti şimdiki yaşadığımız süreç tam bunun tersi bir de bu güne özel info 10 milyon, bank of 8.5 milyon şu an itibarı ile satış yapmış durumdalar bu korkunç bir durum bunu kutman altan almak için yapıyor gibi saçma sapan felsefelere dayandıramazsın çok net bir satış var ve bu nereye kadar devam eder kimse bilemez

6.  Alıntı Originally Posted by ayı boğan Yazıyı Oku
    bak ozy kardeş ben %100 yabancı satıyor diye iddaa etmiyom genelden özele inmek gibi düşün yaklaşık mart 19 dan bir genel olarak borsada bir yabancı satışı var eğer globalın takasını incelersen sın toparlanma bank off , özellikle deutsche bankın alımlarıya gelmişti şimdiki yaşadığımız süreç tam bunun tersi bir de bu güne özel info 10 milyon, bank of 8.5 milyon şu an itibarı ile satış yapmış durumdalar bu korkunç bir durum bunu kutman altan almak için yapıyor gibi saçma sapan felsefelere dayandıramazsın çok net bir satış var ve bu nereye kadar devam eder kimse bilemez
    Baba 4,8 milyon almış,Bu fiyattan, Alma potansiyeli 380 milyon. 8-10 nun lafı olmaz. Zaten 6,5 den döndürdü.

7. dün belkide son bir yılın en büyük satışı oldu yine tahta iyi dayandı sayılır bankof 14.197.299 , info 10.471.915 bu ilk iki sıra yani 8-10 milyon değil 25 milyon lot net satış tememnim bu satanlar çürük elmalardır.

Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Bir başka deyişle her seans yaklaşık 1 milyon 195 bin adet alım.
    Üstad, holding'in toplam alım taahhüdü 195.000.000 lot. Dün spekülatif hareketlerin görüldüğü bir gündü. Sadece tek bir seansta 4.6 milyon lot alım oldu. BB'ye baktığımızda dün sadece 1,2 milyon lot satmış. Yani tahtada serbest dolaşan ve 6-7 liralardan satılmaya (el değiştirmeye) hazır olan lotlar anladığım kadarıyla anlaşılmış fiyatlardan yuvalarına dönüyor. Bu süreç uzun sürecektir. Benim merak ettiğim bu süreçte MK kendi hesabına alıma devam edecek mi? 20 Mart tarihinden beri MK kendi hesabına alım yapmıyor. Ha bir yandan da böylesine bir potansiyeli olan F/K'sı 4'lerde gezen dünyanın kendi alanındaki bir numarasını yabancılar ne zaman gerçekten fark eder bilemiyorum.

Bu yanıtım Sn. Filozof'a da olsun. Benim maliyetim bedelli sonrası oldukça düştüğü için ne ekleme yapıyorum ne satış yapıyorum. Ciddi oranlı temettüleri bekliyorum. Öyle 3-5-10-20 kuruşlar beni kurtarmaz. Bu haliyle yani bölünmüş haliyle hisse başı 3-5 sentleri bekliyorum.

Sayfa 266/268 İlkİlk ... 166216256264265266267268 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •