Sayfa 80/87 İlkİlk ... 30707879808182 ... SonSon
Arama sonucu : 690 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    48,5 faiz ile banka para alıyor, kaçla satıyor, bu yüzden işletmeler tek tek kapanıyor, bankalar muhtemelen 48,5 aldıklarını 50-60 dan merkez bankasına satıyor, başka bir izahı yok. Ülkede bu şekilde yavaş yavaş çöküşe doğru gidiyor. Bence faizler 15-20 ye düşmeli dolar gerekirse 60 olsun daha faydalı. Şimdi 48,5 dan fazi aldığınız ülkede yakında faiz alacağınız sistem kalmayacak. TL faiz 50-60 da olsa büyük risk, bir gün geri ödemiyorum der ve fişi ceker. Bu arada faiz büyük haramlardan sayılır, boşuna haram edilmemiş.
    Kifayetsiz bilgisiz kişiler ile yönettiğiniz her işyeri kurum devlet herneyse batacaktır çökecektir.
    3-4 yıl önce NAS vardı da ne oldu.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    48,5 faiz ile banka para alıyor, kaçla satıyor, bu yüzden işletmeler tek tek kapanıyor, bankalar muhtemelen 48,5 aldıklarını 50-60 dan merkez bankasına satıyor, başka bir izahı yok. Ülkede bu şekilde yavaş yavaş çöküşe doğru gidiyor. Bence faizler 15-20 ye düşmeli dolar gerekirse 60 olsun daha faydalı. Şimdi 48,5 dan fazi aldığınız ülkede yakında faiz alacağınız sistem kalmayacak. TL faiz 50-60 da olsa büyük risk, bir gün geri ödemiyorum der ve fişi ceker. Bu arada faiz büyük haramlardan sayılır, boşuna haram edilmemiş.
    Sen bu kafayla iyi yaşamışsın şimdiye kadar , 2021 de gördük işte faiz 8,5 oldu ülke tepetaklak geldi hala acısını çekiyoruz , patronlar teknolojik yatırımlar yapmadı , bedava kredilerle ev, yazlık ,arabalar,altınlar , dövizlerle kasalarını doldurdu...

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Sen bu kafayla iyi yaşamışsın şimdiye kadar , 2021 de gördük işte faiz 8,5 oldu ülke tepetaklak geldi hala acısını çekiyoruz , patronlar teknolojik yatırımlar yapmadı , bedava kredilerle ev, yazlık ,arabalar,altınlar , dövizlerle kasalarını doldurdu...
    Faiz 15-20 sadece sanayi için olur, bireysele 50-60 olur, olurda olur, ama sanayi kapanıyor. Sorun bir süre sonra 47,5 fazi alacağınız sistem kalmayacak. Bu düşünce daha önce de vardı, ülkeye hiç bir şey olmadı, biz 48,5 faizimizi alırız diye düşündüğünüzü görüyorum. Bu kez öyle değil. Acil İMF benzeri bir enjeksiyon olmalı. Faizlerin yüksek verilmesi Dövizden insanları uzaklaştırıp orada vurgun yapmak. Devlet bir kitleyi bir yere topluyorsa imha etmek içindir. Şuan TL faize toplananlar bir noktada kurban edilecek.

Bu arada bir görüşe karşı görüş cevap verirken biraz daha kibar olabilrisin. Sığır olduğunu herkese gösterme bence.

4. Güven yok artık istersen 80 faiz ver sorun çözülmez bunlar aspirin tedavisi maalesef

5.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    Denizbank mobilde kişiye özel 48,50 oranlar varmış. Onun harici en yüksek oran 47,50..Pasf bakiyesiz için konuşuyorum.
    48,5 vermiyor.

Hangi vade ve paraya vermiş?

Bu arada TV de Dünya gazetesi herkes yüzde 50, 54.6 orandan bahsederken 48 in üstünü alabilen oldu mu?

50-100 milyona mı veriyorlar?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

On plus 250 k kadar 52 pasifli o/n
    On e.mevduat 1000 k kadar 48 32- 91 gun

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    48,5 vermiyor.

Hangi vade ve paraya vermiş?

Bu arada TV de Dünya gazetesi herkes yüzde 50, 54.6 orandan bahsederken 48 in üstünü alabilen oldu mu?

50-100 milyona mı veriyorlar?
    45 güne deniz 48.5 veriyor.kontrol edildi mobildem

8.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Fon alımlarımı Burgan üzerinden yapıyorum. Burganda anlaşmalı kurumlar altında Akbank ALE ppf var. Bildiğim kadarıyla bu fon sadece Akbank üzerinden alınabiliyordu. Benim sorum Burgan üzeriden ALE fonunu alsam 13:30 dan önce satış emri verince hemen hesaba geçer mi yoksa TEFAS üzerinden almış gibi 14:30 dan sonra mı hesaba geçer? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    ALE tefasa açıksa 13.30 öncesi alım ve satım saat 15 de aynı gün hesaba gecer

Sayfa 80/87 İlkİlk ... 30707879808182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •