Sayfa 81/87 İlkİlk ... 31717980818283 ... SonSon
Arama sonucu : 690 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    48,5 vermiyor.

Hangi vade ve paraya vermiş?

Bu arada TV de Dünya gazetesi herkes yüzde 50, 54.6 orandan bahsederken 48 in üstünü alabilen oldu mu?

50-100 milyona mı veriyorlar?
    DH'de gördüm,kişiye özel 48,50 verdi diye.. O yüzden varmış diye belirttim.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Faiz 15-20 sadece sanayi için olur, bireysele 50-60 olur, olurda olur, ama sanayi kapanıyor. Sorun bir süre sonra 47,5 fazi alacağınız sistem kalmayacak. Bu düşünce daha önce de vardı, ülkeye hiç bir şey olmadı, biz 48,5 faizimizi alırız diye düşündüğünüzü görüyorum. Bu kez öyle değil. Acil İMF benzeri bir enjeksiyon olmalı. Faizlerin yüksek verilmesi Dövizden insanları uzaklaştırıp orada vurgun yapmak. Devlet bir kitleyi bir yere topluyorsa imha etmek içindir. Şuan TL faize toplananlar bir noktada kurban edilecek.

Bu arada bir görüşe karşı görüş cevap verirken biraz daha kibar olabilrisin. Sığır olduğunu herkese gösterme bence.
    adam asgari ücret kazanıp karısına git kürk, pırlanta vs al diyor, yeter ki beni terk etme
    para nereden gelecek, tefeci veriyor ya diyor adam da işte ülkenin hali de aynen bu
    sen fazladan üretmezsen veya tasarruf yapmazsan tefeci de riskin arttı deyip faizleri yükseltiyor..
    kadın da(bu iktidar oluyor) bulduk bir enayi söğüşlemeye devam nasıl olsa çocukları da çalıştırır bu gavat diyor..

Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Fon alımlarımı Burgan üzerinden yapıyorum. Burganda anlaşmalı kurumlar altında Akbank ALE ppf var. Bildiğim kadarıyla bu fon sadece Akbank üzerinden alınabiliyordu. Benim sorum Burgan üzeriden ALE fonunu alsam 13:30 dan önce satış emri verince hemen hesaba geçer mi yoksa TEFAS üzerinden almış gibi 14:30 dan sonra mı hesaba geçer? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Nkolay 14.35 gibi islem gerçekleşirken on hs ta saat 15.00 i buluyor anlaşmalı olanlardan hic almadim ama erken göndererecegini zannetmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    45 güne deniz 48.5 veriyor.kontrol edildi mobildem
    45 gün yok 1 aylık var o da valörü bugün mü başlıyor belli değil, zira 3 ay ise 47,5
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    Denizbank mobilde kişiye özel 48,50 oranlar varmış. Onun harici en yüksek oran 47,50..Pasf bakiyesiz için konuşuyorum.
    Çok teşekkürler..

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adam asgari ücret kazanıp karısına git kürk, pırlanta vs al diyor, yeter ki beni terk etme
    para nereden gelecek, tefeci veriyor ya diyor adam da işte ülkenin hali de aynen bu
    sen fazladan üretmezsen veya tasarruf yapmazsan tefeci de riskin arttı deyip faizleri yükseltiyor..
    kadın da(bu iktidar oluyor) bulduk bir enayi söğüşlemeye devam nasıl olsa çocukları da çalıştırır bu gavat diyor..
    Berat bey yüzünden biz bu borcu ödemeyi kabul ettik, çocuklarada anlattık onlarda kabul etti. Fakat hem biz hemde çocuklar borcu ödemek için çalışacak yer bulamıyoruz. 2001 krizinde ihlas erteleme aldım, daha o zamanlar kayyum nedir öğrendik. Uzun bir süre sonra tekrar firmaların iflas erteleme dahi alamadan kapattıklarını görmek çok acı. Bu kapanış şimdilik faiz tabanlı. Çünkü bir yıl 8-10 dan kullandığın faiz, hemen bir sonraki yıl 50-60 oldu. Buna kimse güç yetiremez.
    Son düzenleme : CAKIR24; 25-04-2025 saat: 14:25.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Berat bey yüzünden biz bu borcu ödemeyi kabul ettik, çocuklarada anlattık onlarda kabul etti. Fakat hem biz hemde çocuklar borcu ödemek için çalışacak yer bulamıyoruz. 2001 krizinde ihlas erteleme aldım, daha o zamanlar kayyum nedir öğrendik. Uzun bir süre sonra tekrar firmaların iflas erteleme dahi alamadan kapattıklarını görmek çok acı. Bu kapanış şimdilik faiz tabanlı. Çünkü bir yıl 8-10 dan kullandığın faiz, hemen bir sonraki yıl 50-60 oldu. Buna kimse güç yetiremez.
    bu seçmenin kafa bir türlü değişmiyor, hangi borcu ödeyeceksin kadın hala harcamaya devam ediyor
    kadını boşarsan sen de yemez içmez 10 sene çocuklarla sıkı çalışırsan belki borç yarılanır, ne ödemesi yahu..

8. 2. Dalga operasyonlarının piyasaya etkisi nasıl bekliyor sunuz?

Dolarda ve faizde bir hareket olur mu?

PDF lerde faiz yükselirse tekrar eksi getiri olur mu?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 81/87 İlkİlk ... 31717980818283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •