siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı suriyenin arabını garantili seçmen yapmak için Türkiyede tutup bedavadan vatandaşlık vermek istiyorlar özgür haramilere arapları göndermek için baskı yapmalı kamu oyunun dikkatini buraya çekmeli araplar çocuklarımızın işine aşına el koyuyorlar demeli sokak röportajlarında siyasal islamcılara siyasi destek veren çenesi uzun kıllı şeylerine ölüm korkusu düşünce arapta TANRI arayan moruklar gençlerimiz için iş beğenmiyorlar diyorlar izleyenlerin hiç birisi geri zekalı terbiyesiz adam sen adama paramı veriyorsunda çocukları suçluyorsun sen bu ülkede ev kirası kaç para biliyormusun demiyor senin 20 binliranla ancak ev kirası ödenir faturaları kim ödeyecek mutfak parasını kim ödeyecek çocukların okul masrafını kim ödeyecek demeyi akıl edemiyor kasılarak barbarca konuşuyorlar bu şizofren moruklar ve türevleri Türkiye cumhuriyetini krize sokuyorlar gençlerimizin gelececeğini çalıyorlar haramilerin ele başları ibb ye çökmek için sahte ve kiralık tanık arıyorlar yargıç yaptıkları il ilçe başkanları gözaltına aldıkları insanlara öyle komik sorular sormuşlarki tam levent kırcalık gelde gülme bir kişinin yargıç olması için önce yeterli bir zekası olmalı ikinci yüksek bir ahlaka sahip olmalı japon gibi olmalı diplomayla olmaz özgür eylemli muhalefet etmeyi terketmemeli çocuklarımıza işkence yapan kızlarımıza cinsel tacizde bulunan karakolların emniyetin kapısına dayanmalı anayasaya uymayan bütün kurumların kapısına kapısına dayanmalı ozaman seçmeniniz kemikleşir
Bende izledim kanım donarak,adamların ülke felan düşündüğü yok sadece amaçları imamoğlunun üstüne gitmek,ama giderkende moka iyice batıyorlar,bu iş o kadar sürmezdi,sebep özgür,yumuşak karnını gören zat yüklendikçe yüklendi,ama sonra gördükü dişli çıktı,valla bende şaşırdım izlediği yol çok doğru,bide nedim şener mokun var,izlerken mecbur küfürleri basıyorum,bu adam önce öyle değildi,şimdi iyice yandaş olmuş,dikkat çektiim durum çok zayıflamış,insanı beddua böyle yapar![]()
Güçleri sözde özgürlüğündeydi, şimdi muhtemelen tam katıksız yandaş olacaklar...
Tüm tuşlara basıyorlar ömür boyu tek parti, tek adamlık için...
Bunu deneyen ülkelerde halk sefil yaşıyor, ortaçağ düzeyinde refah var.
Bu ülkelerde internet yasak olduğundan karşılaştırma olanakları da yok.
Başarırlarsa Talibanın ilk geldiği gün uçağın kuyruğuna tutunup kaçmak isteyenler gibi umarım olmazlar sürece destek verenler.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
İBB zabıta ekibi İSPARK i mühürlemiş ruhsatı yok diye. Bunun sebebini tam olarak anlayamadım belediyeyi zor durumda bırakmak için mi
CHP ve belediyeleri devamlı didik didik araştırılıp aranıyor,yokmu bu ülkenin cesur mert savcıları bide ak içi araştırılsın ?
Yer İmleri