-
"AVRUPA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİNDEN HANGİ ÜLKELER ETKİLENDİ? İspanya, Portekiz, Belçika, Fransa gibi ülkeler elektrik kesintileri bildirimi yaptı. Uluslararası ajanslar bazı Avrupa ülkelerinde de elektrik kesintisi olduğunu aktarıyor. Türkiye'de herhangi bir şehirde geniş çaplı elektrik kesintisi yaşanmıyor."
Bu durum iyi değil bu elektrik pandemisi filmi bile yapıldı, ********ler önce filmi yapıp sonra kaosa oynuyorlar aynı covid de olduğu gibi.
Rahatsız oldum kesinlikle..Dikkate almak lazım.
-
Özgür Özel in , Fatih Altaylı ya verdiği mülakata başladım ilk dakikalar iyi güzel jammer konusunda merhum Kadir Topbaş in da minibüs le jammer gezdirdiginden söz etti .Sn CB bin 1 ay sonra kimsenin yüzüne bakamayacaklar dediğini ama 41 gün olduğunu hala bu nispette bir şey çıkmadıgini söyledi buraya kadar iyi konuştu .
Daha sonra , kendi kardeşinin, abisine yani Özgür Özel e zarar vermemek için , İBB den iş alan bir şirkette iş ihtiyacı olduğu halde teklif de geldiği halde başlamadigini ,kayınbiraderinin Bursa'da bir ilaç şirketinde koli bantlama işi yaptığını söyledi.Devam etti İmamoğlunun eşinin kardeşlerine görüşmek için yoğun programından dolayı randevu veremediğini söyledi ( Dilek İmamoğlu 10 kardesmis ) burada dinlemeyi kestim , neden bu ülkede biri belki kardeşine yardım etmeyebilir ,ama kayinbiraderine randevu bile vermeyecek bir tane siyasetçi olmaz hatta karısının kendi kardeşi ile arası (para - miras dışında ) bozuk bile olsa , ki , bu olay sadece göya zaman yokluğundan olan bir şey, bu olmaz .
Burada dinlemeyi kestim asla bu tarz laflara tahammül göstermiyorum . Kayınbirader olacak, laz olacaklar ve sen ona zaman bulamayacaksin vay anasını.
Komiser Colombo izlemenin zararları kimseye tavsiye etmiyorum asla izlemeyin.
Not: belki sonra videoya devam ederim canımı sıktı ..
Son düzenleme : Desidero74; Dün saat: 13:55.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri