Sayfa 534/558 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon
Arama sonucu : 4464 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herkes longken bas.. daha da bu fırsatı bulamazsın
    https://www.youtube.com/watch?v=IesUrh1SfQI
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bulut abi İmamoğlu ile ilgili senin gibi düşünüyordum ama sosyal medya da 100 tane paylaşım varsa 90 i İmamoğlu suç çetesi gibi hırsız gibi paylaşım yapmış şikayet ettim engelledim bitmiyor acayip örgütlü muhtemelen benim ve senin öngörün gerçekleşmeyecek hatta dışarda kimse kalmayacak. Belki kayyum atanamayan belediye de kalmaz dibini sıyırıp giderler.
    Kasanda 7.5 milyar dolar var , AB de imamoğlu hikayesine RTE mesafeli sadece kendi menfaatleri ile ilgili satranç oynuyorlar ileri karakol görevi sığınmacılar hikayesi gibi.Gel ABD ye orada ortadoğu projesi ile markaj yapılıyor , araba normal yoluna dönmesi için imamoğlu seneryosu en büyük seçenek milletin ne dediğine takılma 3-5 ay önce terörist olan apo şimdi onun üzerinden pazarlıklar oluyor .Bence sıkıntı şu %27-30 bandına gelmiş bir ak parti oyu var anketlerde , bu imamoğlu operasyonunun bu kadar iç ve dış dünyada ses getireceğini hesaplayamadılar dönüşü de sert mi olur yoksa süreç içinde mi olur nedeni kendi taraftarına bunu anlatamaz başka şeylerde var ama burada yazamıyorum ülke normal seyrine girmeli 350 baz faiz artırdığın halde rezervlerin eriyor kur ufak ufak yürüyor bence bu konu ile ilgili karar alınmalı turizm güveniyorlarsa thy bilançosuna baksınlar gelir gideri karşılamıyorsa önüne geçemezsin kur gider.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    alper bi bastı bi bastı...eksildi kafamda tahta.

https://www.youtube.com/watch?v=_7Chl-leIsg

mikemmel şarkı.. severmisin bilmem.

alberto ver sesi verr...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    115-117 ler daha normal bantlar senin rakamların olması demek KRİZ ve ya başka birşeyin fiyatlaması olur bana göre
    Abi tepeden yüzde 100 düşüş demek zaten kriz fiyatlaması demek değilmidir.
    Bu sene 258 görmüş

Nur topu gibi bir krizimiz oldu, hayırlı olsun
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kemal sunal ile kaçırdığı kız (aslında kız kendini kaçırtıyor) arasında geçen diyalogdan bir cümle. kaçırma günü kemal sunal kızla yatmak istiyor, kız, "bugün olmaz, bugün salı, salı sallanır" diyor. ertesi gün "çarşamba çarşafa dolanır", ertesi gün "perşembe perişan olursun" vb diye sürüyor diyalog.

bu sene borsa böyle devam eder bu belirsizlikler sürdüğü sürece bir bakmışın yıl sonu gelmiş:
    günlerden ne çarşamba
    FORMASYON AVCISI 53

6. Karaduman dayu bekle beni, bahçeye geliyoru
    Bu sene borsada ekmek yok, kapattım dükanı, boşuna cereyan parası vermeyelim bağri
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi tepeden yüzde 100 düşüş demek zaten kriz fiyatlaması demek değilmidir.
    Bu sene 258 görmüş

Nur topu gibi bir krizimiz oldu, hayırlı olsun
    dipten %100 yukarı gittiğimizde sordun mu bu soruyu neyi fiyatlıyor diye 2024 de 3.44 leri pıst 100 gördüğünde RESETLEME yapılacak dedim bunu uyguluyorlar resetlenen kenara alınıp vakti saati geldiğinde yeni dalgada yerini alıcak.Şimdi buraya takip ettiğim aylık bir graf var onu koymak isterim yalnız emek hırsızları var alıp bunu sosyal medyada veya başka forumlarda kendi öngörüsümüş gibi paylaşıyorlar buda beni üzüyor altına yaz kardeşim kimden alıntı yaptıysan yada çaldıysan
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Kel olan emlak mi

Sayfa 534/558 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •