Sayfa 539/568 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549 ... SonSon
Arama sonucu : 4537 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

x bank ta bisikletin tekerliklerini baz alırsak buraları 2 li dipmi yapıcak, yoksa bisiklet ipten düşücekmi 11200 önemli bir bant bu bant altı kapanışlarda 9800-10000 bölgesi hedef benim graflarda.
    xbank 11300 lerde pıst 100 9000 altına sarkıcaksa bisiklet takip edilmelibakalım bu bölgeden tepki gelecek mi
    xbank da 11200 altı kapanışlarda bankalarda %8-10 arası bir aşağı çekilme beklerim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ülkenin hazine ve malşye bakanı
    Borsalar risklidir. Helede teknoloji şirketleri dahada risklidir derken halen borsada duran hatta alım yapan sazanlara hiç acımam
    Bugün çok sattım Karaduman korkuttu.🙂
    Çok çok çok az aldım.
    Sazan sayılmam gibi. De aldıklarım patlarsa!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    arada sırada bak ben buradayım bana güvenin diyen varlık fonu en önemli günde nerede?

yemleme hareketini yaptılar bugün dipten kapatarak tahsilatını yapacak sistem...

sonrada vioptan gelen nakiti bölüşürler...

sözde hergün milyonlarca akbank alıyorum diyen varlık fonu nerede?
    Bu ülkede herşey göstermeliktir yüzeyseldir,içine girdinmi kokuşmuş moklar karşına çıkar...mesela borsada bunlarda oluyor,guya Türk polisi yakalıyor...Borsa İstanbul'da manipülatif hareketler yaptığı tespit edilen 15 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

4. Ölmüş adama gözaltı kararı vermisler. Bi baksaydın nvisten ölü mü diri mi diye.

"borsa aşırı risklidir...."

- Lonralı Memed

6. pis7 li 10 gün önce buraya bilanço tarihlerini yapıştırdığında endeks ağırlığı olan tahtaların tarihlerinin hepsi nisan ayında bilanço döneminin kısa olacağı muhabbeti yapmıştık hatırladın mı görüyorsun borsayı.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Lonkledim. Allah affetsin

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Lonkledim. Allah affetsin
    bende ufaktan long açtım endekse. küçük de olsa bir tepki gelir diye. umarım patlamayız
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 539/568 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •