Sayfa 182/185 İlkİlk ... 82132172180181182183184 ... SonSon
Arama sonucu : 1475 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. hasstir lem....

kendin ettin....KENDIN BULDUN....

gul gibi....sararip SOLDUN....

ben saaa....10 800 de didimki....direkt 8200 e in....sen dedinki 9100 eyidir....BUYUR EYI...TONLA MAL GELIYOR...AL BAKEM.

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    hasstir lem....

ben saaa....10 800 de didimki....direkt 8200 e in....sen dedinki 9100 eyidir....BUYUR EYI...TONLA MAL GELIYOR...AL BAKEM.
    Yerden aldım keseri
    Vuramadım ben seni
    Bir babanın gönlünü
    Yapamadın serseri.
    Aman Gül-ali..

Mustafa KESER'in Rumeli Hisarı konseri.
    Ve.
    Muazzez ABACI'nın belki de son konseri.
    Birlikte.

Demem o ki, izleyen belki 600 kişi şarkılara öyle bir iştirak ediyor ki, gözleriniz dolar.
    Bunların al isim listesini en yakın konservatuvara yazdır.
    Millet olmak bu demek herhalde.
    Hani diyor ya, kader de, tasa da sevinçte ortaklık.

Peki bu Gül-ali türküsü ne ?
    Guzu bilmez, bizim Babo'nun en sevdiği türküdür.
    Onu da ondan şeetim..

https://www.youtube.com/watch?v=jduM...PollProduction

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    hasstir lem....

Ziratt hala alıyor

milletin parası ile borsa oynuyor

4. DOCTOR....

ACEMI BU ZIRAATTAKILER....imam hatipliler....CENAZE YIKAMAYI OGRENIYORLAR.....

EMME....

CENAZE NIYE VARI BILMIYORLAR....allah oyle istedi saniyorlar....

buyuk fon yoneticileri....ve....BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI....

FON....yuzde 10 zararda....fon yoneticisi durumu inceler....KISA SUREDE YUKARIYA YONELMEK MUMKUN DEGILI GORURSE....

BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI DEVREYE GIRER....satisa gelir...bir yuzde 10 daha zarar yazar...ve satar cikar....

bu oluyor suan....ve cok CENAZE olusuyor....yika yika bitmiyor....gom gom tukenmiyor.

halbuki direkt 8200 e inseydi....BU FON YONETICILERI YUZDE 30 ZARARDA OLACAKTILAR....PARA GETIRIP....BORSAYI YUKARI SURECEKTILER....

COK ISRAR ETTIM....10 800 DEYIZ....sur ulen 8200 e direkt dedim....o 9100 eyidir dedi....ALL ORTALIK CENAZE KAYNIYOR....MEZARLIKLARDA YER KALMADI.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ZIRAAT YATIRIM VE IKIRCIKLERI.....

ELE MI ETSEM....bele mi etsem....vayy mamina cakayim....nasil etsem lem kuzu....sen soyle...pohunu yiyim....

SIMDIDE GELMIS....pohunu yiyim kuzu....bizi kurtar....NASIL ETSEK diyor....PARAYI IKIYE KATLAYIP CIKTIN.....bi akil ver eyyy...BUYUK EVLIYAULLAH diye....yalvariyor....zindiq.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DOCTOR....

ACEMI BU ZIRAATTAKILER....imam hatipliler....CENAZE YIKAMAYI OGRENIYORLAR.....

EMME....

CENAZE NIYE VARI BILMIYORLAR....allah oyle istedi saniyorlar....

buyuk fon yoneticileri....ve....BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI....

FON....yuzde 10 zararda....fon yoneticisi durumu inceler....KISA SUREDE YUKARIYA YONELMEK MUMKUN DEGILI GORURSE....

BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI DEVREYE GIRER....satisa gelir...bir yuzde 10 daha zarar yazar...ve satar cikar....

bu oluyor suan....ve cok CENAZE olusuyor....yika yika bitmiyor....gom gom tukenmiyor.

halbuki direkt 8200 e inseydi....BU FON YONETICILERI YUZDE 30 ZARARDA OLACAKTILAR....PARA GETIRIP....BORSAYI YUKARI SURECEKTILER....

COK ISRAR ETTIM....10 800 DEYIZ....sur ulen 8200 e direkt dedim....o 9100 eyidir dedi....ALL ORTALIK CENAZE KAYNIYOR....MEZARLIKLARDA YER KALMADI.
    Sayın Kuzu,

Haziran vadede işlem yapma konusunda ölülerin tam olarak öldüğüne emin olmak için ölü kedi sıçrayışını mı bekliyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by raistlin39 Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu,

Haziran vadede işlem yapma konusunda ölülerin tam olarak öldüğüne emin olmak için ölü kedi sıçrayışını mı bekliyorsunuz
    aynen oyle....PARAYI IKIYE KATLAYIP CIKTIK....on is gununde...artik...ONUN DERDI BIZI GERMIYOR....O HAMMAL....tasisin.

izliyorum....maldaki sigorta sirketlerini....onlarda satisa gelirse....YANDI ZIRAAT.

8. ZIRAATTAKILERE ONERDIM.....BIR TEKMEDE SEN FUR....YUZDE 10 DAHA ZARAR YAZ....8200 IN...

orada bir tane dahi satici bulamazsin...SATAN PARASININ YARISINI KAYBETMISTIR ZATEN DEDIM....

dusunuorlar....

du bakalim ne diyecekler....raistlin....

Sayfa 182/185 İlkİlk ... 82132172180181182183184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •