hasstir lem....
kendin ettin....KENDIN BULDUN....
gul gibi....sararip SOLDUN....
ben saaa....10 800 de didimki....direkt 8200 e in....sen dedinki 9100 eyidir....BUYUR EYI...TONLA MAL GELIYOR...AL BAKEM.
hasstir lem....
kendin ettin....KENDIN BULDUN....
gul gibi....sararip SOLDUN....
ben saaa....10 800 de didimki....direkt 8200 e in....sen dedinki 9100 eyidir....BUYUR EYI...TONLA MAL GELIYOR...AL BAKEM.
Yerden aldım keseri
Vuramadım ben seni
Bir babanın gönlünü
Yapamadın serseri.
Aman Gül-ali..
Mustafa KESER'in Rumeli Hisarı konseri.
Ve.
Muazzez ABACI'nın belki de son konseri.
Birlikte.
Demem o ki, izleyen belki 600 kişi şarkılara öyle bir iştirak ediyor ki, gözleriniz dolar.
Bunların al isim listesini en yakın konservatuvara yazdır.
Millet olmak bu demek herhalde.
Hani diyor ya, kader de, tasa da sevinçte ortaklık.
Peki bu Gül-ali türküsü ne ?
Guzu bilmez, bizim Babo'nun en sevdiği türküdür.
Onu da ondan şeetim..
https://www.youtube.com/watch?v=jduM...PollProduction
DOCTOR....
ACEMI BU ZIRAATTAKILER....imam hatipliler....CENAZE YIKAMAYI OGRENIYORLAR.....
EMME....
CENAZE NIYE VARI BILMIYORLAR....allah oyle istedi saniyorlar....
buyuk fon yoneticileri....ve....BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI....
FON....yuzde 10 zararda....fon yoneticisi durumu inceler....KISA SUREDE YUKARIYA YONELMEK MUMKUN DEGILI GORURSE....
BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI DEVREYE GIRER....satisa gelir...bir yuzde 10 daha zarar yazar...ve satar cikar....
bu oluyor suan....ve cok CENAZE olusuyor....yika yika bitmiyor....gom gom tukenmiyor.
halbuki direkt 8200 e inseydi....BU FON YONETICILERI YUZDE 30 ZARARDA OLACAKTILAR....PARA GETIRIP....BORSAYI YUKARI SURECEKTILER....
COK ISRAR ETTIM....10 800 DEYIZ....sur ulen 8200 e direkt dedim....o 9100 eyidir dedi....ALL ORTALIK CENAZE KAYNIYOR....MEZARLIKLARDA YER KALMADI.
ZIRAATTAKILERE ONERDIM.....BIR TEKMEDE SEN FUR....YUZDE 10 DAHA ZARAR YAZ....8200 IN...
orada bir tane dahi satici bulamazsin...SATAN PARASININ YARISINI KAYBETMISTIR ZATEN DEDIM....
dusunuorlar....
du bakalim ne diyecekler....raistlin....
Yer İmleri