ZIRAATTAKILERE ONERDIM.....BIR TEKMEDE SEN FUR....YUZDE 10 DAHA ZARAR YAZ....8200 IN...
orada bir tane dahi satici bulamazsin...SATAN PARASININ YARISINI KAYBETMISTIR ZATEN DEDIM....
dusunuorlar....
du bakalim ne diyecekler....raistlin....
ZIRAATTAKILERE ONERDIM.....BIR TEKMEDE SEN FUR....YUZDE 10 DAHA ZARAR YAZ....8200 IN...
orada bir tane dahi satici bulamazsin...SATAN PARASININ YARISINI KAYBETMISTIR ZATEN DEDIM....
dusunuorlar....
du bakalim ne diyecekler....raistlin....
bu goruste dogru....
VARLIK FONU.....piyasalari duzenler.....
asiri dusmusse....ALIR....asiri cikmissa ....GOMER....
10800 DE....aciga 60 milyarlik mal satmissa BOFA dan....bunu ZIRAAT la geri alip....sistemik krizi onluyorsa.....BU ONUN GOREVI....ben otorite dedigim bu duzenleyiciyi izlerim....tum borsada ki hareketlerim...BU DUZENLEYICI kurumla ilgilidir....
topigimde....ben degil....bazi kardeslerim....anlik olarak....borsayi bu cikariyor veya bu dusuruyor demistir...BU ANLIKTIR...GENEL DEGILDIR...
""1 YILDIR CAKANLAR TA KENDILERI""...
bu tespitin dogru....bende 1 yildir surekli shortluyarak PARA YAPTIM....onu izledim...
simdi....
ikimizinde kafa yoracagi sey su....HEDEF FEYZA yi nerede baslatacak....ve feyzaya surecek...INDIRDI....O TEMAM.
unutma....ELINDE SONSUZ TURKISH LIRASI VAR....DOLARI YOK EMME....EUROSUDA YOK....
Selam emmi
1 , 1.5 yıl önce akp kağıtları surekli aciga satarak pert edecek dediğimi hatırlarsın diğer köyde
Netice itibariyle yarı yarıya düşen koca koca şirketler var
Hala eksik beyinli aveller akp nin borsayi tuttuğunu saniyor
Varlık fonu bofa dır
Ziraat vs varlık fonunun daha rahat çakması için devreye girer
Hayvanat bahçesinden Bi eşek getir 3 gün izlet akp tutuyor de götüyle güler buna![]()
Yer İmleri