Sayfa 186/186 İlkİlk ... 86136176184185186
Arama sonucu : 1485 madde; 1,481 - 1,485 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Varlık fonu dıye bılınen zıraat vakıf halk yatırım eger kuzu postu gıymıs kurt olıgartlar dusenlerı kamuflajı gıyıp buradan topluyorsa dıye dusunuyorum eskıler bılır yabancı oranı dramatık olarak azalmaya devam ederken anıden bır yukselıs baslardı ve 2 gun once almaya baslamıslar derdık dolayısıyla kımın alıp sattıgını takıp edersek her zaman yanıltırlar ayrıca gundemın shorta uygun oldugunu goren ve kazanan bırcok bıreysel yatırımcı var 3 taban sonrası dusmeye devam edıp buralara ınen borsanın sıg ıslemlerle 1 tavan yapması bıreysel shortcuları yakalamak ıcın gerekıyor ayrıca dıpten shortunu tasıyan kurumların eger daha asagıları planlıyorsa ana yukselısden once reverse long ıle yukarı cekıp Hazırana kadar olabılecek dıbı bıreyseller olmadan tek basına kazanması mumkun gorunuyor

2.  Alıntı Originally Posted by teoman85307 Yazıyı Oku
    Varlık fonu dıye bılınen zıraat vakıf halk yatırım eger kuzu postu gıymıs kurt olıgartlar dusenlerı kamuflajı gıyıp buradan topluyorsa dıye dusunuyorum eskıler bılır yabancı oranı dramatık olarak azalmaya devam ederken anıden bır yukselıs baslardı ve 2 gun once almaya baslamıslar derdık dolayısıyla kımın alıp sattıgını takıp edersek her zaman yanıltırlar ayrıca gundemın shorta uygun oldugunu goren ve kazanan bırcok bıreysel yatırımcı var 3 taban sonrası dusmeye devam edıp buralara ınen borsanın sıg ıslemlerle 1 tavan yapması bıreysel shortcuları yakalamak ıcın gerekıyor ayrıca dıpten shortunu tasıyan kurumların eger daha asagıları planlıyorsa ana yukselısden once reverse long ıle yukarı cekıp Hazırana kadar olabılecek dıbı bıreyseller olmadan tek basına kazanması mumkun gorunuyor
    KUZU DIP KURALLARI....

1....PIYASA DEGERI/DEFTER DEGERI.....SON 10 YILIN DIBINE INMELIDIR.....misal...SISE...SON ON YILIN EN DUSUGU....0.55...burada aldim....2.15 e cikti sattim....simdi...0.55 de.....DIBE INDI....MISAL...kchol....on yillik dibi...0.82....simdi 0.70 de....dibini kirdi....overshooting....

2....fiyat/kazanc....bu oran zarar veya az karla firlar....FONLAR...belli bir F/K ustunde o kaardi satar....TUTAMAZ...YASASINDA YASAK...

3....GENEL EKONOMIK DURUM.....bu on yillik gecmisten.....DAHA KOTUYSE....yukaridakileri revize edersin....ETTIM...

SONUC....

ikinci ceyrek blancolari.....TEMMUZDA gelecek......oraya kadar....FURUSACAKSIN....

TURKUN YIGIT OGLU.....senin bayragin.....BILGIDIR.......LAGA LUGADAN UZAK DUR....hesap yap....calis....SIMULASYON yap.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,064
    İkinci çeyrek bilançolar denetimden geçtiği için süre Ağustosa kadar uzar o zamana kadar ver takke al külah..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    GOZARDI EDEMEZSIN....

neyi ula.....

BLANCOLARI.....ZARAR ACIKLIYORLAR.....

eeeee ossun....batik sirketlere ortak oluyorsun....

kar yazamiyorsa....KREDI KULLANMAK ISTEMEZ....FAIZINI NEYLE ODEYECEK...yok ki kar....

eeeeee parayi nereden bulacak....HISSE SENETLERINI SATARAK BULACAK...bu satislar o satislar.

FK....FIYAT/ KAZANC.....kazanc nerede paydada....payda azaliyor....FK firliyor.....vawww...HISSE FECI PAHALI....ALINMAZ....SONUCUNU TEMEL ANALIZ VERIYOR....
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KUZU DIP KURALLARI....

1....PIYASA DEGERI/DEFTER DEGERI.....SON 10 YILIN DIBINE INMELIDIR.....misal...SISE...SON ON YILIN EN DUSUGU....0.55...burada aldim....2.15 e cikti sattim....simdi...0.55 de.....DIBE INDI....MISAL...kchol....on yillik dibi...0.82....simdi 0.70 de....dibini kirdi....overshooting....

2....fiyat/kazanc....bu oran zarar veya az karla firlar....FONLAR...belli bir F/K ustunde o kaardi satar....TUTAMAZ...YASASINDA YASAK...

3....GENEL EKONOMIK DURUM.....bu on yillik gecmisten.....DAHA KOTUYSE....yukaridakileri revize edersin....ETTIM...

SONUC....

ikinci ceyrek blancolari.....TEMMUZDA gelecek......oraya kadar....FURUSACAKSIN....

TURKUN YIGIT OGLU.....senin bayragin.....BILGIDIR.......LAGA LUGADAN UZAK DUR....hesap yap....calis....SIMULASYON yap.
    ikisini birlikte okuyun....

yaw bu kuzu ne diyorsa o oluyor....

tabiiki olacak....cunkiii....kuzu bilgiyi kullaniyor....LAGALUGAYI degil....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu goruste dogru....

VARLIK FONU.....piyasalari duzenler.....

asiri dusmusse....ALIR....asiri cikmissa ....GOMER....

10800 DE....aciga 60 milyarlik mal satmissa BOFA dan....bunu ZIRAAT la geri alip....sistemik krizi onluyorsa.....BU ONUN GOREVI....ben otorite dedigim bu duzenleyiciyi izlerim....tum borsada ki hareketlerim...BU DUZENLEYICI kurumla ilgilidir....

topigimde....ben degil....bazi kardeslerim....anlik olarak....borsayi bu cikariyor veya bu dusuruyor demistir...BU ANLIKTIR...GENEL DEGILDIR...

""1 YILDIR CAKANLAR TA KENDILERI""...

bu tespitin dogru....bende 1 yildir surekli shortluyarak PARA YAPTIM....onu izledim...

simdi....

ikimizinde kafa yoracagi sey su....HEDEF FEYZA yi nerede baslatacak....ve feyzaya surecek...INDIRDI....O TEMAM.

unutma....ELINDE SONSUZ TURKISH LIRASI VAR....DOLARI YOK EMME....EUROSUDA YOK....
    Selam emmi
    1 , 1.5 yıl önce akp kağıtları surekli aciga satarak pert edecek dediğimi hatırlarsın diğer köyde
    Netice itibariyle yarı yarıya düşen koca koca şirketler var

Hala eksik beyinli aveller akp nin borsayi tuttuğunu saniyor

Varlık fonu bofa dır

Ziraat vs varlık fonunun daha rahat çakması için devreye girer

Hayvanat bahçesinden Bi eşek getir 3 gün izlet akp tutuyor de götüyle güler buna

Sayfa 186/186 İlkİlk ... 86136176184185186

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •