Yani sizin alıntıladığınız yazı, sadece mertabi için 1 cevap yazısı
Altında buzağı aramayın
Hamdım Piştim Yandım
Sayın Bozkurt alıntıladığım yazı için sormuyorum bu soruyu.Alıntıladığım yazıyı boşverin siz uzun süredir dönem dönem hisse işi iş değil sizin hisseniz yükselmeyebilir ama viopta paraları sürekli katlıyorum demiyor musunuz.Bir süre sonra da bu viop işi iş değil alacaksız şöyle güzel bir hisse üzerine yatacaksın demiyor musunuz?
Puhahahahahaaahaha
Reyiz bozkurt ,hep sen herkesi suyun içine çekecek halin yok
Hep kazan hep kazan olur mu yauv
https://www.youtube.com/watch?v=Kki4...al%C4%B1Ceylan
Biraz hava alayım diye ,dışarı çıkıp ...Petkoş a ihanet etmiyecektin
10884
Hayat hoş gerisi boş
Sayın Akçay ne diyor bizim piyasa mok çukuru yatırım yapmayın diyor.Bu kontrollü piyasadan azıcık aklı olan kaçar gider yok yere buraları güzellemenin ne anlamı var.Bu çökme ekonomisi ile milletin üç kuruş alın terine el koymak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmek olur.Bu yüksek enflasyonda tl ye yatırım yapmak yani hisse senedi almak zaten ateşten gömlek giymektir.Bu sığ piyasada viop ta işlem yapmak donkişotluktur.Parayı havadan kazanmıyorsanız mafyaların ve dahi onlarla iş tutan kurumların cirit attığı bu piyasada yatırım yapmak betona kafa atmaktır.
Başkasının cihazı ile telefon edersen aradığın adam sana geri dönmez.
İBB olayını talimatla yaptınız, bunu dünya alem gördü. Şimdi nasıl geri adım atacaksınız. Üstelik telefonda konuştuğunuz adam sizi şimdilik unuttu, ticaret savaşları ile uğraşırken dönüp sana yeni talimat veremez. Kendi telefonunu kullansaydın en azından ben ettim ben buldum derdin. Büyük bir çıkmaza girdiğini hepimiz biliyoruz. Açıkla şu erken seçimi, bir şey deneyeceğiz.![]()
Yer İmleri